Colruyt werkt in het geheim aan nieuw concept

OPWIJK – Colruyt werkt in de Belgische plaats Opwijk in het geheim aan een winkel die volgens een geheel nieuw concept ingericht zou zijn. De winkel zou moeten komen op de plek waar momenteel een Okay supermarkt gevestigd is. Okay is tevens een formule van Colruyt.

Colruyt laat niks los

Colruyt will nog niks loslaten over het nieuwe concept. Het is wel duidelijk dat het de eerste vestiging van een nieuw supermarktconcept moet worden, aldus Het Laatste Nieuws. Volgens ingewijden moet het nieuwe concept van Colruyt qua winkelomvang komen tussen de kleine buurtwinkels van Okay en de grotere Colruyt vestigingen.

Het is nog onbekend is nog hoe de formule gaat heten. ‘Het is nog te vroeg om het nieuwe winkelconcept bekend te maken’, aldus woordvoerder Patti Verdoodt van Colruyt tegen Het Laatste Nieuws. ‘We gaan met een gloednieuwe formule werken, waardoor we ook een betere dienstverlening kunnen bieden. De Okay in Opwijk is een succesverhaal en dat is meteen ook de reden waarom we hier een grotere winkel willen bouwen. Maar details geven we niet vrij. Dat is voor later.’ Aldus Verdoodt.





Laatste nieuws