Chef-kok Herman opent frituur in Korte Gasthuisstraat
bron: FoodPro Network
ANTWERPEN - Chef-kok Sergio Herman opent eind november zijn nieuwe vestiging van Frites Atelier in de Korte Gasthuisstraat, aan de Wilde Zee. Het is de eerste vestiging van de frituur van de topkok in België, die wel al vestigingen in Nederland heeft.
“We hebben op veel plaatsen gekeken, ook op de Meir en op de Groenplaats, maar het sympathieke pandje in de Korte Gasthuisstraat sprak direct aan”, zegt Sergio Herman aan de Gazet van Antwerpen. “Het zal meer zijn dan een take-away. Mensen zullen er ook kunnen zitten.”
De vestiging zal een uitgebreider assortiment krijgen dan de Nederlandse vestigingen.
In de frituren van Sergio Herman zijn frieten te vinden die worden gemaakt van vijf verschillende aardappelrassen, die worden geserveerd met vijf sauzen op basis van truffel, bearnaise, basilicum, mayonaise en peper.
Laatste nieuws
-
17 mei PepsiCo investeert meer dan 200 miljoen euro in chipsfabriek in Veurne
-
17 mei Fonterra overweegt activiteiten in consumentenproducten te verkopen
-
17 mei Haribo en Lidl bereiken akkoord
-
17 mei Crisp introduceert een blikje biodiversiteit
-
17 mei Meer zuivelverwerkers met CO2-doelen, doorberekenen kosten lastig
-
17 mei Waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt
-
17 mei Whitepaper zout- en suikerreductie: 4 criteria voor succesvol reduceren
-
16 mei Asda stort zich op huizenmarkt
-
16 mei Milcobel heeft nieuwe CEO
-
16 mei eBook | Versterk je supply chain: Beheers veerkracht en flexibiliteit
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan