Toshiba lanceert nieuwe 6-inch brede industriële labelprinter

BRUSSEL - Toshiba TEC Corporation lanceert de B-EX6, een nieuwe industriële labelprinter die recent door het bedrijf werd ontwikkeld. Dankzij de geavanceerde technologie van Toshiba levert deze 6-inch brede labelprinter ongeëvenaarde prestaties terwijl tegelijk de total cost of ownership wordt beperkt.

De labelprinters uit het B-EX gamma van Toshiba staan algemeen bekend als het meest betrouwbare gamma op de markt. Het nieuwste topmodel uit het B-EX gamma combineert de prestaties en snelheid die nodig zijn om zelfs de zwaarste klussen tot een goed einde te brengen.

Het B-EX6 model kan printen op verschillende soorten 6-inch brede labels, wat een groot plusplunt is voor de logistieke, transport- en productiesector (waaronder de autosector en de chemie), maar evenzeer voor de gezondheidszorg. Vooral in de productiesector, waar vaak labels voor grote onderdelen moeten worden gedrukt, komt het model helemaal tot zijn recht.

Tot de meest unieke kenmerken van deze nieuwe labelprinter behoren een hoge printkwaliteit met een resolutie van 203 en 305 dpi en een hoge doorvoersnelheid dankzij een geavanceerde gegevensverwerking. Blikvangers in het innovatieve design van de B-EX6 zijn de intuïtieve lint- en papierinstelling en de originele “bi-fold cover” waardoor de toestellen zijdelings en vouwend opengaan in de hoogte, wat heel wat plaatsbesparing oplevert. De printer is standaard uitgerust met zowel USB-, USB host- als ethernetinterfaces voor een optimale connectiviteit. De B-EX6 beschikt verder over Toshiba’s toonaangevende lintspaarfunctie en een erg duurzame printkop. Daarnaast kan deze labelprinter tot 800 m lang lint verwerken, wat een hoge productiviteit en capaciteit oplevert.

Over Toshiba TEC

Toshiba TEC Belgium Imaging Systems is een onderdeel van de Toshiba TEC Corporation. Deze is wereldwijd actief in diverse hightech sectoren waaronder industrie, transport en logistiek, retail, onderwijs, enz. Met het hoofdkwartier in Japan en wereldwijd meer dan 80 dochterondernemingen is Toshiba een sterke partner om organisaties te helpen in slimme en vooruitstrevende IT-oplossingen.

Toshiba gelooft dat efficiënt informatie creëren, verwerken, delen, beheren en presenteren een belangrijke voorwaarde is voor het succes van een bedrijf. De wereldwijde knowhow en ervaring in printtechnologie stelt Toshiba in staat om bedrijven te helpen die communicatie maximaal op punt te zetten. Together Information is Toshiba’s slogan die deze visie krachtig samenvat.





Laatste nieuws