Nieuwe Brusselse Carrefour Market

BRUSSEL - In Brussel is een nieuwe vestiging van Carrefour Market geopend. De nieuwe supermarkt op de Kiekenmarkt mikt op lokale bewoners en toeristen en is elke dag geopend van 7u tot 23u. Die lange openingsuren zijn geschikt, omdat de winkel in een toeristische zone ligt.

"Ik denk dat we de ruimste openingsuren hebben uit de buurt. De winkel is slechts acht uur gesloten op een dag, wat ons toelaat om de rekken weer aan te vullen en de winkel proper te maken”, aldus woordvoerder Baptiste van Outryve aan Bruzz.

De Carrefour Market heeft een assortiment van 12.000 producten en is gericht op de klant die voor een aantal dagen komt winkelen of toeristen die op zoek zijn naar specialiteiten als bier of chocolade.

Ook de stad Brussel is tevreden met de komst van de supermarkt. "We hebben gemerkt dat er interesse is vanuit de politieke wereld, dat de komst van de winkel met handgeklap wordt bemoedigd," aldus van Outryve. "Daar zijn we blij mee, maar het belangrijkste is dat de klant er gelukkig mee is en ook naar de winkel komt."





Laatste nieuws