3 redenen voor end-to-end kwaliteitsbeheer in de voedingsindustrie
bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - Veel professionals in de voedings- en drankenindustrie beschouwen kwaliteitsbeheer als een "gegeven". Het is in het belang van uw bedrijf dat uw producten aan alle voedselveiligheidsnormen voldoen en aan de kwaliteitsverwachtingen van de hedendaagse consument. Om de belangrijkste kenmerken van uw artikelen goed te kunnen beoordelen moet u controles inbouwen in uw processen.
Hoewel deze redenering tot de juiste conclusie leidt, wordt wat in feite een complex en steeds belangrijker onderwerp is, te zeer vereenvoudigd. Er zijn nog andere aandachtspunten waarvoor een compromisloze kwaliteitsborging nodig blijkt: in alle scenario's voor de verwerking, productie en distributie van levensmiddelen en dranken, en ongeacht hoe streng uw huidige procedures zijn, is het de moeite waard het onderwerp opnieuw te bekijken om het op een holistischer niveau te begrijpen.
Hier zullen we drie van de belangrijkste redenen uiteenzetten waarom kwaliteitsbeheer van belang is en dan afsluiten met een korte uitleg over hoe een industriespecifieke enterprise resource planning (ERP)-oplossing u helpt ervoor te zorgen dat u herhaalbare, betrouwbare en wetenschappelijk onderbouwde beoordelingen van uw eindproducten kunt maken.
Bekijk hier 3 redenen voor end-to-end kwaliteitsbeheer in de voedingsindustrie
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Meer over
Laatste nieuws
-
26 apr 3 actuele technologieën en de voordelen die ze bieden voor de voedings- en drankenindustrie
-
26 apr Rabobank voorziet verdere consolidatie onder aanbieders van vleesvervangers
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
-
25 apr Energiebesparing bij verdampen CO2 in de voedingsindustrie?
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan