Ethyleenoxide, what’s next?
09 aug 2023 06:03
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
DEN BOSCH - Ethyleenoxide is de laatste tijd veelvuldig in het nieuws geweest. Dit bestrijdingsmiddel dat bacteriën, schimmels en virussen doodt is een verboden stof in voedingsmiddelen. Normec Foodcare duikt met de whitepaper Ethyleenoxide, what’s next? in de wereld van ethyleenoxide en andere mogelijke nieuwe risico's.
Risicomanagement
Een risico als ethyleenoxide kan zich als een olievlek uitbreiden met als resultaat grote (economische) gevolgen. Dat wil je natuurlijk voorkomen.
In de whitepaper blikt Normec Foodcare terug op de historie, het voorzorgsbeginsel en lichten ze "emerging risks" toe met als doel ervan te leren en klaar te zijn voor toekomstige problemen.
Bron: Normec Foodcare - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr 3 actuele technologieën en de voordelen die ze bieden voor de voedings- en drankenindustrie
-
26 apr Rabobank voorziet verdere consolidatie onder aanbieders van vleesvervangers
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
-
25 apr Legionella-onderzoek: het belang van risicoanalyse en watermonsters
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan