LIVE WEBINAR | Hoe kunt u DE&I doorvoeren en tastbare voordelen behalen?
bron: FoodPro Network Belgium
BARENDRECHT - Samen met DNV zullen Heineken en Barilla vertellen waarom en hoe zij diversiteit, gelijkheid en inclusie (DE&I) binnen hun organisatie benaderen en welke voordelen zij tot nu toe hebben behaald.
DE&I staat steeds hoger op de agenda van organisaties. Een recent onderzoek van DNV bevestigde dat de meeste organisaties weten dat ze in beweging moeten komen, maar dat weinig organisaties een gestructureerde aanpak hebben.
Neem daarom op 29 november deel aan de Engelstalige webinar van DNV om meer te weten te komen over DE&I en hoe u daar tastbare voordelen uit kunt halen! Floriana Notarangelo, Chief Diversity & Inclusion Officer bij Barilla en Pascale Thorre, Global Diversity, Equity and Inclusion Director bij HEINEKEN Company zullen met ons van gedachten wisselen over hun DE&I-inspanningen.
We hopen u te zien voor een inspirerende sessie over hoe u DE&I kunt doorvoeren en tastbare voordelen kunt halen uit uw inspanningen! Deze webinar is Engelstalig.
Bron: DNV - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
19 mrt 5 manieren waarop voedsel- en drankbedrijven duurzame inkoop kunnen aanpakken
-
19 mrt 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
-
19 mrt Speed Up NPD: Beat the Market with Innovation
-
18 mrt Zweeds keukenproduct kan houdbaarheid van voedsel met drie keer verlengen
-
18 mrt 2024 Trendrapport voor de voedings- en drankensector
-
18 mrt Boodschappen doen in Montenegro
-
18 mrt Verzegel je maaltijden met een etiket! (video)
-
15 mrt Uitbreiding naar kant-en-klaar drukt op winst HelloFresh
-
15 mrt Onderzoek: Britten het meest kwijt voor boodschappen in Europa
-
15 mrt De toegevoegde waarde van Aptean Food & Beverage ERP bij Tony’s Chocolonely
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan