Veiligheid op de werkvloer prioriteit nr. 1 in de voedingsindustrie
23 feb 2023 06:01
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
HAM - Elke productieomgeving heeft zijn vereisten wat slipweerstand betreft. De mate van lozingen, vettige voedselresten op de vloer, de vereiste reinigingsintensiteit zijn factoren die bepalend zijn voor de slipweerstand.
Ucrete industrievloeren bieden een reeks geprofileerde vloeistofdichte vloeren die reinigbaar zijn volgens dezelfde normen als roestvrijstaal, variërend van glad tot uiterst gestructureerd.
Bron: Master Builders Solutions - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemenië
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan