Garden Gourmet introduceert Crunchy Veggies
bron: FoodPro Network Belgium
BRUSSEL - Garden Gourmet komt met een nieuwe innovatie: Crunchy Veggies. Dit is een mix van voorgesneden, gemarineerde groenten en peulvruchten, waarmee gemakkelijk een groenterijke maaltijd is te maken.
De voorgesneden mix is sous-vide bereid, waardoor de groenten en peulvruchten een crunchy bite behouden. De Crunchy Veggies zijn ontwikkeld via het R+D Accelerator-programma van Nestlé. Dit programma heeft als doel om innovaties op het gebied van voedingsmiddelen en dranken tot uitvoering te brengen vanuit het uitgangspunt test & learn, aldus Nestlé. Een groep van interne innovators met een passie voor voedsel werkt daar samen aan disruptieve producten.
Oliver Nussli, Research & Development Accelerator Lead bij Nestlé R&D in Singen, Duitsland: “Onze focus is het leveren van plantaardige innovaties, waaronder producten die groenten als basis hebben, om meer mensen een plantaardig dieet te laten omarmen. Door een test & learn-aanpak en onze plantaardige R&D-expertise zijn we in staat om snel een breed scala aan alternatieven voor vlees, vis en zuivel op de markt te brengen. Zo lanceerden we binnen een half jaar Wunda plantaardige melk op basis van erwteneiwit en binnen 9 maanden VUNA, een alternatief voor tonijn.”
De Crunchy Veggies zijn verkrijgbaar in Mediterraanse of Indiase marinades en vormen een basis voor gezonde recepten en zijn een caloriearme bron van vezels en eiwitten. Elke verpakking bevat 225 gram groenten en 100 gram peulvruchten, zonder conserveringsmiddelen.
Laatste nieuws
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemenië
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
-
25 apr Aviko werkt aan frietketen zonder CO2-uitstoot in 2030
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan