Flitsbezorger Zapp mikt op internationale expansie

AMSTERDAM - Flitsbezorger Zapp is vandaag gestart in Amsterdam. Zapp claimt binnen enkele minuten producten als snacks, drankjes, essentiële boodschappen en andere dagelijkse artikelen te kunnen bezorgen.

De aftrap in Amsterdam is volgens het bedrijf ook de kick-off van de internationale expansie van het Britse bedrijf, dat binnenkort in meer Europese steden actief zal worden. Zapp is per direct beschikbaar binnen de ring van Amsterdam, binnenkort zullen Amsterdam-Noord en Buitenveldert volgen. Uitbreiding naar andere Nederlandse steden is gepland voor de nabije toekomst.

Binnen 20 minuten

Wanneer een bestelling is geplaatst, worden producten gepickt, verpakt en per elektrische fiets geleverd door de Zapp-bezorgers. De producten worden geleverd in recyclebare papieren tassen. De bestelling is binnen 20 minuten bij de klant waarbij geen minimum bestelbedrag wordt gehanteerd. Zapp rekent met een vaste bezorgfee van €1,80 per bestelling. Voor bestellingen boven de 30 euro gelden geen bezorgkosten. Het bedrijf bezorgt 24 uur per dag 7 dagen in de week.





Laatste nieuws