ECCA ontwikkelt eigen methode om PFAS op te sporen in voeding
06 jan 2023 06:05
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
MERELBEKE - Sinds de commotie in Zwijndrecht heeft iedereen plots de mond vol van PFAS en PFOS. ECCA, één van de grootste onafhankelijke laboratoria van het land, verwacht dat de PFAS-problematiek de komende maanden en jaren acuut blijft. Daarom ontwikkelde het een eigen methode om PFAS te analyseren en te detecteren in voeding.
Laatste nieuws
-
26 apr Lagere omzet en marge voor Corbion
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemenië
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan