Food provenance: Waar komt ons voedsel vandaan?
14 jun 2021 06:05
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
ANTWERPEN - Food Provenance verwijst naar de herkomst van ons voedsel. Dit is de manier waarop het voedsel geproduceerd, getransporteerd en geleverd wordt aan de consument. Het recent uitgevoerde DNV GL ViewPoint onderzoek over consumentenvertrouwen ondersteunt het idee dat consumenten een stijgende belangstelling tonen als het gaat om waar hun voedsel vandaan komt. Consumenten kijken steeds vaker naar informatie over de herkomst van de ingrediënten (63,7%) en de oorsprong van de grondstoffen in het product (65,2%) als zij beslissen om een product te kopen.
Lees hier verder.
Bron: DNV GL - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
26 apr Lagere omzet en marge voor Corbion
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemenië
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan