Nestlé introduceert Maggi Rindecarne om gehakt te vervangen
08 jul 2024 11:55
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Nestlé brengt met Maggi Rindecarne een plantaardig alternatief voor vlees op de markt. De mix van soja en kruiden kan worden toegevoegd aan gehakt om in diverse gerechten te verwerken. Het bereide gerecht behoudt daarmee zijn voedingswaarde terwijl er minder vlees wordt gebruikt.
Nestlé brengt het product in Chili op de markt. Het volgt op de lancering van een houdbare plantaardige eiwitmix in 2022, die werd ontwikkeld als aanvulling op eiergerechten in Latijns-Amerika.
Laatste nieuws
-
22 okt Europees Parlement eens met 2,7 miljoen voor ontslagen Match-Smatch medewerkers
-
22 okt Lidl Plus app krijgt zelfscanfunctie
-
22 okt Staking bij AB InBev in Hoegaarden
-
22 okt Amazon test nieuw winkelconcept
-
22 okt Nestlé experimenteert met fermentatie na de oogst van koffie
-
21 okt Meer omzet Vion, volume daalt
-
21 okt JAB Holding neemt het belang van Mondelez International in JDE Peet’s over
-
21 okt Rafael Oliveira wordt nieuwe CEO van JDE Peet’s
-
21 okt Arla Foods wil Arabian Food Industries Company overnemen
-
21 okt Digitaal innoveren voor een groenere, duurzame toekomst in de voedings- en drankensector
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan