Nestlé introduceert Maggi Rindecarne om gehakt te vervangen

08 jul 2024 11:55
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Nestlé brengt met Maggi Rindecarne een plantaardig alternatief voor vlees op de markt. De mix van soja en kruiden kan worden toegevoegd aan gehakt om in diverse gerechten te verwerken. Het bereide gerecht behoudt daarmee zijn voedingswaarde terwijl er minder vlees wordt gebruikt.
Nestlé brengt het product in Chili op de markt. Het volgt op de lancering van een houdbare plantaardige eiwitmix in 2022, die werd ontwikkeld als aanvulling op eiergerechten in Latijns-Amerika.
Laatste nieuws
-
21 mei Zweeds keukenproduct kan houdbaarheid van voedsel met drie keer verlengen
-
21 mei Waarom uw bedrijf een sectorspecifieke ERP nodig heeft om de ROI te maximaliseren
-
20 mei Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
20 mei Dé oplossing voor bulk in de supermarkt (video)
-
19 mei Diageo denkt dat heffingen honderden miljoenen kosten
-
19 mei Franse voedingsbedrijven zetten in op extra omzet uit plantaardige producten
-
19 mei LI-5600, een etiket boven én onderaan! (video)
-
16 mei Colruyt krijgt akkoord voor overname Delitraiteur
-
16 mei GFSI erkende standaarden: enkele voor- en nadelen
-
16 mei Hoe maak je voedselveiligheid onderdeel van de hele organisatie?
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan