Digitaal innoveren voor een groenere, duurzame toekomst in de voedings- en drankensector

bron: FoodPro Network
Het zal veel ondernemers al bekend in de oren klinken: De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) wordt van kracht. Deze richtlijn heeft vooral tot doel om transparantie te bevorderen en investeerders en andere belanghebbenden beter te informeren over de milieu-, sociale en governance (ESG)-prestaties van bedrijven.
Twee experts gingen hierover in gesprek tijdens een webinar: Marcel Lambregts, Sectormanager Food bij Rabobank en Joris Kolff, Director Strategic Projects Food & Beverage bij Aptean. Zij deelden hun inzichten en best practices. Wat gebeurt er nu in de markt? Hoe levert digitalisering toegevoegde waarde? En wat zijn de volgende stappen voor jouw Food & Beverage bedrijf?
Lees in deze blog het volledige verhaal of bekijk het webinar.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
12 feb Ahold Delhaize boekt iets meer omzet
-
12 feb Heineken verkoopt meer
-
12 feb Steeds meer biologische boeren in Duitsland
-
12 feb Hoe maak je voedselveiligheid onderdeel van de hele organisatie?
-
11 feb Omzet Coca-Cola stijgt vooral door prijsverhogingen
-
11 feb Nestlé wil koffieteelt verduurzamen
-
11 feb Webinar | Cloud en AI zijn de drijvende kracht achter technologische transformatie
-
10 feb McDonald's verkoopt meer door acties
-
10 feb Whitepaper zout- en suikerreductie: 4 criteria voor succesvol reduceren
-
10 feb Het belang van traceerbaarheid in de supply chain en de technologieën die dit mogelijk maken
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan