Tony's Chocolonely kan dit jaar geen chocoladeletters maken door salmonella bij Barry Callebaut

05-08 11:29 | bron: FoodPro Network Belgium

AMSTERDAM - Tony's Chocolonely kan dit jaar geen chocoladeletters maken door een eerdere salmonellabesmetting bij leverancier Barry Callebaut. Dat bedrijf komt er vanwege de eerdere salmonellabesmetting niet aan toe om chocoladeletters te maken, aldus Tony's Chocolonely tegen De Telegraaf.

De salmonellabesmetting bij Barry Callebaut, een van de grootste chocoladeproducenten ter wereld, werd eind juni vastgesteld. De fabriek werd stilgelegd en moest worden schoongemaakt. Dat was precies de maand dat de chocola voor de letters gemaakt moest worden.

Tony's Chocolonely heeft afnemers laten weten dat het dit jaar geen chocoladeletters kan leveren. Andere chocolade van het merk zal nog wel gewoon voorradig zijn, aldus een woordvoerder tegen De Telegraaf.





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
05 okt Tesco verhoogt lonen voor derde keer en bevriest prijzen
05 okt Vloeistofdichte vloeren voor de voedingsindustrie
05 okt Wat is premiumisatie en hoe vormt het de drankenindustrie?
04 okt Ton van Veen tijdelijk topman van Jumbo
04 okt Nestl├ę wil koffieteelt verduurzamen
04 okt HAK stopt productie tijdelijk vanwege energiekosten
04 okt Traceerbaarheidsuitdagingen voor producenten van sauzen en dressings
04 okt Training: Toegepaste microbiologie voor foodmanagers
03 okt EU-landbouwprijzen blijven stijgen in Q2 2022
03 okt Waarom digitale transformatie in de voedingsindustrie noodzakelijk en dringend is
03 okt Effici├źnter zaden, noten en gedroogd fruit verkopen (video)
30 sep Hoe food ERP je helpt met internationaal handelen
30 sep Verzegel je maaltijden met een etiket! (video)
29 sep Just Eat Takeaway benoemt nieuwe directie en commissarissen
29 sep Delhaize opent grootste wijnbottelarij in Benelux
29 sep Staking bij Delhaize afgewend
29 sep In 8 stappen naar een goede Food Safety Culture
29 sep Omarm de toenemende complexiteit in productieplanning
28 sep Sojaproducenten VS maken herkomst sojabonen traceerbaar
28 sep Ahold Delhaize wil CEO Frans Muller herbenoemen
28 sep Carrefour ziet verbeteringen in de markt
28 sep Nieuwe dropvariant met zeewier
28 sep Gratis e-book over de voordelen van MAP
28 sep Training: BRC Global Standard Packaging materials
27 sep Albert Heijn Foundation bestaat 15 jaar
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?