Tony's Chocolonely kan dit jaar geen chocoladeletters maken door salmonella bij Barry Callebaut
bron: FoodPro Network Belgium
AMSTERDAM - Tony's Chocolonely kan dit jaar geen chocoladeletters maken door een eerdere salmonellabesmetting bij leverancier Barry Callebaut. Dat bedrijf komt er vanwege de eerdere salmonellabesmetting niet aan toe om chocoladeletters te maken, aldus Tony's Chocolonely tegen De Telegraaf.
De salmonellabesmetting bij Barry Callebaut, een van de grootste chocoladeproducenten ter wereld, werd eind juni vastgesteld. De fabriek werd stilgelegd en moest worden schoongemaakt. Dat was precies de maand dat de chocola voor de letters gemaakt moest worden.
Tony's Chocolonely heeft afnemers laten weten dat het dit jaar geen chocoladeletters kan leveren. Andere chocolade van het merk zal nog wel gewoon voorradig zijn, aldus een woordvoerder tegen De Telegraaf.
Laatste nieuws
-
08 mei Uber blijft profiteren van vraag naar maaltijden en taxiritjes
-
08 mei Winst Ahold Delhaize daalt door reorganisatie België
-
08 mei AB InBev verdient meer door duurder bier
-
08 mei Eiwittransitie maakt frikandel gezonder
-
08 mei Het beknopte softwareoverzicht voor de voedingsindustrie
-
07 mei Milka en Oreo verdwijnen uit de rekken bij Rewe
-
07 mei Nestlé investeert 100 miljoen dollar in Vietnamese koffiefabriek
-
07 mei Orde in de chaos van certificaten in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie
-
06 mei Kraft Heinz ziet consumenten afhaken door prijsverhogingen
-
06 mei Foodmerken zien brood in mukbang
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan