Het beknopte softwareoverzicht voor de voedingsindustrie

ETTEN-LEUR - Aan de Griekse filosoof Heraclitus wordt het volgende gezegde toegeschreven: "Er is niets permanent behalve verandering." De wijsheid in zijn citaat is overduidelijk van toepassing op de razendsnelle ontwikkeling in de voedings- en drankenindustrie.

Voorbij zijn de dagen dat het leveren van een levensvatbaar product de grootste zorg voor bedrijven was. Nu moeten organisaties zoals de uwe rekening houden met strikte traceerbaarheidsregels van de overheid , verstoorde toeleveringsketens, veranderende voorkeuren van consumenten en een groter wordende focus op duurzaamheid.

Gelukkig is de technologie die tot uw beschikking staat ook met de tijd meegegaan. Enterprise resource planning ( ERP )-oplossingen, OEE -platforms (Overal Equipment Effectiveness), Transport Management Systemen ( TMS ) en Business Intelligence ( BI )-toepassingen zijn slechts enkele voorbeelden van de nieuwe ontwikkelingen die algemeen aanvaard zijn in de voedingsmiddelen- en drankenwereld.

Natuurlijk erkennen we dat een dergelijke overvloed aan acroniemen u misschien geen duidelijke richting geeft in uw digitale transformatie . Welk doel dient elk van deze oplossingen en waarom zou u overwegen ze in uw bedrijf te implementeren?

Lees verder en leer welke systemen er beschikbaar zijn en hoe deze uw bedrijf verder kunnen helpen.

 

Bron: Aptean - FoodPro Network





Laatste nieuws