Master Levensmiddelen microbiologie online

25-06 06:01 | bron: FoodPro Network Belgium

Bent u een technoloog of engineer en werkzaam in de levensmiddelenindustrie? Wilt u uw expertise en kennis van de ecologie en fysiologie van de voedsel-geassocieerde microben, en hun invloed op de kwaliteit en de productveiligheid versterken? Zou u graag meer willen weten over bemonstering en andere hulpmiddelen voor beheer van de veiligheid van levensmiddelen?

De online
Levensmiddelenmicrobiologie cursussen: 'Minimale verwerking, bewaring en gisting' en ' Tools for Food Safety Management', zijn beide cursussen van 4 weken en parttime te volgen. Verbeter uw carrière door het combineren van studie en werk!

Interessant voor wie?

Als u bijvoorbeeld een QA manager bent en uw begrip van levensmiddelenmicrobiologie wilt verbeteren, zijn deze online cursussen zeer geschikt. Bent u een auditor, een productontwikkelaar of een voedselcontrole ambtenaar? Dan ook geven deze online cursussen u achtergrondinformatie, die direct kan worden toegepast in uw dagelijkse werk. Wees u ervan bewust dat een goed begrip van de basisprincipes van Levensmiddelenmicrobiologie essentieel is voor het volgen van deze online Levensmiddelenmicrobiologie cursussen.

Resultaten na de cursus

Beter dan ooit, zult u begrijpen hoe microben invloed uitoefenen op de kwaliteit en functionaliteit van voedingsproducten, en u zult beter in staat zijn om de aankoop, de opslag en de processen in de levensmiddelenindustrie te verbeteren in het belang van productkwaliteit en voedselveiligheid.

Voor meer details over de inhoud van de twee cursussen, neemt u een kijkje op onze website.




Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
18 jul ABN AMRO: 'Lage prijzen koffie, suiker & cacao'
18 jul Sligro groeit in België harder dan de markt
18 jul Startup Certables verbindt 1000 bedrijven wereldwijd
18 jul Verzegel je maaltijden met een etiket! (video)
18 jul 87% Vlaamse voedingsindustrie loopt loonsubsidies mis. Kom in actie (no cure no pay)
17 jul Nestlé snoeit verder in suiker, vet en zout
17 jul Van niche naar mainstream – hoe overbrug je de kloof?
17 jul Het complete weeg- en inspectiesysteem voor de versafdeling (video)
16 jul Nestlé wil uiterlijk in 2025 haar verpakkingen voor 100% recyclen of hergebruiken
16 jul Online bieden: een tijd- en kostenbesparende manier om verpakkingsmachines en inventaris te kopen
16 jul Voorkomen van product recalls in de voedingsmiddelenindustrie
15 jul Eerste bezorgrobot Albert Heijn rijdt rond
15 jul Bierbrouwer AB InBev blaast beursgang af
15 jul Wereldwijde spelers in voedselveiligheid zien certificatie als ‘paspoort voor handel’
15 jul Voedingsindustrie moet anticiperen op stagnatie bevolkingsgroei
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?