Duurzame productie en distributie: Een draaiboek voor de voedingsindustrie

11 sep 2025 06:03
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - Duurzaamheid is al enkele jaren een trending topic in de voedingsindustrie. Nu de aandacht van de consument ook steeds meer uitgaat naar duurzamere voedingskeuzes, neemt de druk op bedrijven om goede bedoelingen om te zetten in kwantificeerbare daden toe.
Volledig duurzame voedselproductie en -distributie is gemakkelijker te behalen wanneer we deze uitdaging opsplitsen in een strategie met verschillende stappen. In dit draaiboek hebben we kernstrategieën verzameld om u te helpen uw duurzaamheidsstrategie stap voor stap te optimaliseren.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
12 sep ME-AT the alternative: Duitse traditionele producten veganistisch gemaakt
-
12 sep Procesoptimalisatie in de voedingsindustrie volgens Bizerba
-
11 sep Agristo investeert voor 650 miljoen euro
-
11 sep Duurzame productie en distributie: Een draaiboek voor de voedingsindustrie
-
10 sep Carrefour koopt Argentijnse keten Super A
-
10 sep Campbell Soup geeft een pittige twist aan soepen
-
10 sep EU Richtlijn Verpakking: wat u moet weten naarmate de EU Richtlijn 94/62/EG evolueert
-
09 sep Carrefour België gaat toegevoegde suikers in huismerken vermelden
-
09 sep Hoe planningssoftware voor voedselproductie zorgt voor consistent succes op 3 fronten
-
09 sep Efficiënter zaden, noten en gedroogd fruit verkopen (video)
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan