Duurzame productie en distributie: Een draaiboek voor de voedingsindustrie

16 jun 2025 06:03
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - Duurzaamheid is al enkele jaren een trending topic in de voedingsindustrie. Nu de aandacht van de consument ook steeds meer uitgaat naar duurzamere voedingskeuzes, neemt de druk op bedrijven om goede bedoelingen om te zetten in kwantificeerbare daden toe.
Volledig duurzame voedselproductie en -distributie is gemakkelijker te behalen wanneer we deze uitdaging opsplitsen in een strategie met verschillende stappen. In dit draaiboek hebben we kernstrategieën verzameld om u te helpen uw duurzaamheidsstrategie stap voor stap te optimaliseren.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
16 jun Carrefour zou Italiaanse tak willen verkopen
-
16 jun Plantaardige vervanger van vloeibaar ei is klaar voor opschaling
-
16 jun Duurzame productie en distributie: Een draaiboek voor de voedingsindustrie
-
13 jun PepsiCo investeert meer dan 200 miljoen euro in chipsfabriek in Veurne
-
13 jun eBook | Versterk je supply chain: Beheers veerkracht en flexibiliteit
-
12 jun Picnic opent distributiecentrum in Duitsland
-
12 jun Boermarke Dessert scheidt dairy en vegan moeiteloos van elkaar met de EnSURE Touch
-
12 jun 7 ingrediënten om groei te stimuleren in uw Food & Beverage bedrijf
-
12 jun ME-AT the alternative: Duitse traditionele producten veganistisch gemaakt
-
11 jun Amerikaanse FDA overweegt Nutri-Score-achtig FoP-logo
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan