Duurzame productie en distributie: Een draaiboek voor de voedingsindustrie
11 sep 2025 06:03
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - Duurzaamheid is al enkele jaren een trending topic in de voedingsindustrie. Nu de aandacht van de consument ook steeds meer uitgaat naar duurzamere voedingskeuzes, neemt de druk op bedrijven om goede bedoelingen om te zetten in kwantificeerbare daden toe.
Volledig duurzame voedselproductie en -distributie is gemakkelijker te behalen wanneer we deze uitdaging opsplitsen in een strategie met verschillende stappen. In dit draaiboek hebben we kernstrategieën verzameld om u te helpen uw duurzaamheidsstrategie stap voor stap te optimaliseren.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
17 nov Europese Commissie overweegt speciale taks voor ongezonde voeding
-
17 nov Column: Boodschappen doen in Australiƫ
-
17 nov FrieslandCampina wil omzet in Verenigd Koninkrijk in 5 jaar verdubbelen
-
14 nov McCain Foods neemt fabriek van aardappelverwerker McCrum over
-
14 nov Lutosa verdubbelt productie met investering van 225 miljoen euro
-
14 nov Nauwkeurig en betrouwbaar allergenenbeheer in uw brood- en banketbedrijf
-
13 nov Mondelez investeert 5 miljoen in innovatie keuken
-
13 nov Boodschappen doen in Montenegro
-
12 nov McCain wil voor 350 miljoen euro investeren in Franse fabrieken
-
11 nov Burger King wil aantal restaurants in China meer dan verdubbelen
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan