Duurzame productie en distributie: Een draaiboek voor de voedingsindustrie

16 jun 2025 06:03
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - Duurzaamheid is al enkele jaren een trending topic in de voedingsindustrie. Nu de aandacht van de consument ook steeds meer uitgaat naar duurzamere voedingskeuzes, neemt de druk op bedrijven om goede bedoelingen om te zetten in kwantificeerbare daden toe.
Volledig duurzame voedselproductie en -distributie is gemakkelijker te behalen wanneer we deze uitdaging opsplitsen in een strategie met verschillende stappen. In dit draaiboek hebben we kernstrategieën verzameld om u te helpen uw duurzaamheidsstrategie stap voor stap te optimaliseren.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
11 jul Ferrero bevestigt overname Kellogg
-
11 jul Onlinesupermarkt Rohlik na een jaar al winstgevend in München
-
11 jul Infographic | 6 tactieken om voedselproductie kosten te verlagen
-
10 jul Ferrero wil Kellogg overnemen
-
10 jul Carrefour opent automatische winkels in Frankrijk
-
10 jul Mondelez investeert 5 miljoen in innovatie keuken
-
10 jul 7 tips voor betere Food & Beverage inkoopprocedures
-
09 jul Plantaardige microgels voor sappigere vleesvervangers
-
09 jul De minder bekende voordelen van ERP-software voor de levensmiddelenindustrie belichten
-
08 jul Europese inkoopalliantie Carrefour en Coopérative U
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan