KTBA People in Food eerste adviesbureau in BRC Partner Connection Programme

ANTWERPEN - Onlangs is KTBA People in Food toegelaten tot het Partner Connection Programme van BRC. Hiermee heeft KTBA een primeur voor wereldwijde adviesbureaus op gebied van food compliance. Via het Partner Connection Programme beveelt BRC specifieke bedrijven aan bij alle BRC-gecertificeerde organisaties wereldwijd.

"Dit is echt uniek.”, aldus Jeroen Sleenhoff, COO van de People in Food Holding, “We zijn heel blij met deze  erkenning. Het geeft aan hoe toonaangevend KTBA People in Food is binnen de internationale kwaliteitszorg."

BRC vermeldt de aanbeveling online en in haar brochures.

Over BRC Global Standards
BRC Global Standerds publiceert een reeks standaarden voor de complete supply chain voor Voedselveiligheid, Verpakkingen en Verpakkingsmaterialen, Opslag en Distributie, Agenten en Brokers, en Consumentenproducten. Dit garandeert standaardisatie van kwaliteit, veiligheid en operationele criteria en zorgen dat dat producenten hun wettelijke verplichtingen vervullen en bescherming bieden aan de eindconsument. BRC Global Standards zijn in veel gevallen een fundamentele vereiste van retailers als onderdeel van hun merkbeschermingsproces.

Over KTBA People in Food
KTBA People in Food is een professionele dienstverlener in industriële voedselveiligheid en compliance met vestigingen in Nederland en België. Het team van ruim 100 enthousiaste specialisten houdt zich dagelijks bezig met kwaliteitsprojecten bij relaties in de internationale voedingsmiddelenindustrie. Het gaat hierbij niet alleen om het behalen van een certificaat, maar om structurele verbetering van organisaties en processen en continuïteit in het behouden van het hoogste kwaliteitsniveau. 

Meer informatie
De vermelding is hier te vinden. Kijk voor meer informatie over KTBA People in Food op www.ktba.com





Laatste nieuws