Nescafé: Microgrinds in koffie

VEVEY - Nescafé heeft een koffielijn met zeer fijngemalen koffiebonen geïntroduceerd. Deze koffiebonen worden Microgrinds genoemd. De koffie heeft een vollere koffiesmaak en de geur is verbeterd. Nescafé  speelt hiermee in op de behoefte van de koffiedrinker om op de werkvloer ook goede koffie te drinken. Experts in Zwitserland ontwikkelde de koffie.

De Nescafé Micro Roasted Coffee technologie is zorgt voor behoud van smaak en geur van de gemalen bonen.  De nieuwe blends zijn gemaakt met Arabica en Robusta bonen, waarvan 3-5 procent zeer fijngemalen is.

‘Met Microgrinds koffie hebben we een zeer sterke troef in handen voor smaakvollere koffie op kantoor’, aldus Laurent Willaerts, directeur van Nestlé Professional Nederland. ‘De trend naar betere koffie was al enige tijd zichtbaar, daarom hebben we bij Nescafé hard gewerkt aan deze innovatie. Nieuwe koffies zijn van te voren uitvoerig en succesvol getest in Nederland, waardoor onze verwachtingen, net zoals die van onze klanten, hoog liggen.’





Laatste nieuws