Webinar | Cloud en AI zijn de drijvende kracht achter technologische transformatie

24 feb 2025 07:15
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Neem op 18 maart om 16.00 uur deel aan deze online rondetafelsessie waarin experts uit de Benelux en UK-markt ingaan op de bevindingen van Aptean’s 2025 Trendrapport voor de voedings- en drankensector.
Krijg inzicht in hoe Cloud en AI 2025 gaan vormgeven en leer hoe je deze innovatieve technologieën kunt inzetten om datagedreven beslissingen te nemen en je bedrijf toekomstbestendig te maken.
Deze sessie brengt je:
- Inzichten van experts over wat de drijfveren en voordelen zijn van investeringen in Cloud en AI technologie, als ook hoe het kritieke zakelijke problemen kan oplossen.
- Een kijkje in hoe deze technologieën de Benelux en UK voedings- en drankensector nu al beïnvloeden en waar het naar toe gaat in de toekomst.
- Relevante voorbeelden en praktisch tips om je bedrijfsdoelen te bereiken in het uitdagende voedings- en drankenlandschap.
Meld je hier aan voor het webinar
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
21 mrt Amerikaanse FDA overweegt Nutri-Score-achtig FoP-logo
-
21 mrt Afval bestrijden met food-specifiek ERP
-
20 mrt IJsjesdivisie Unilever wordt The Magnum Ice Cream Company
-
20 mrt Biefstuk en hamburgers worden nog duurder door schaarste
-
20 mrt ACI Group breidt aanbod plantaardige eiwitten uit
-
20 mrt McCain wil voor 350 miljoen euro investeren in Franse fabrieken
-
20 mrt 4 manieren om met data waarde toe te voegen in de uitdagende Food & Beverage industrie
-
19 mrt Picnic gaat samenwerken met met Intermarché
-
19 mrt Wanneer en waarom je bedrijf Food ERP software nodig heeft
-
19 mrt Those Vegan Cowboys zet stappen in precisiefermentatie
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan