2025 Trendrapport voor de voedings- en drankenindustrie
20 nov 2024 06:07
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Versterk uw bedrijfsstrategie en behaal een blijvend concurrentievoordeel met deze praktische gids over de grootste uitdagingen en kansen van 2025.
Om te ontdekken wat bedrijven nodig hebben om te groeien, voert Aptean in samenwerking met marktonderzoeksbureau B2B International jaarlijks een uitgebreid onderzoek uit in de voedings- en drankensectorsector in Nederland en België. Hierin onthullen we de belangrijkste (technologische) trends en ontwikkelingen. Met deze inzichten helpen we bedrijven te groeien en hun bedrijfsstrategie te versterken.
Ontdek deskundige inzichten over:
- De bezorgdheid over de externe druk van de dalende consumentenvraag
- Het verbeteren van de productiviteit van werknemers door middel van intelligente automatisering
- Het benutten van AI om operationele efficiëntie te bevorderen
- Het inzetten van industriespecifieke technologie voor een strategisch voordeel
Download vandaag nog uw exemplaar van het 2025 Trendrapport van Aptean.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
06 dec Het geheim van succesvolle Cloud ERP in de voedingssector
-
06 dec LI-5600, een etiket boven én onderaan! (video)
-
05 dec Traceerbaarheidsuitdagingen voor producenten van sauzen en dressings
-
05 dec Verbeterde voedingskwaliteit dankzij optimale temperatuurbeheersing
-
04 dec Ahold Delhaize mag Profi overnemen
-
04 dec Nestlé vervangt meer verpakkingen door papieren innovaties
-
04 dec 5 manieren waarop voedsel- en drankbedrijven duurzame inkoop kunnen aanpakken
-
04 dec 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
-
03 dec Stakingen bij Duitse fastfoodrestaurants
-
03 dec Cargill schrapt duizenden banen
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan