2025 Trendrapport voor de voedings- en drankenindustrie

20 dec 2024 06:05
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Versterk uw bedrijfsstrategie en behaal een blijvend concurrentievoordeel met deze praktische gids over de grootste uitdagingen en kansen van 2025.
Om te ontdekken wat bedrijven nodig hebben om te groeien, voert Aptean in samenwerking met marktonderzoeksbureau B2B International jaarlijks een uitgebreid onderzoek uit in de voedings- en drankensectorsector in Nederland en België. Hierin onthullen we de belangrijkste (technologische) trends en ontwikkelingen. Met deze inzichten helpen we bedrijven te groeien en hun bedrijfsstrategie te versterken.
Ontdek deskundige inzichten over:
- De bezorgdheid over de externe druk van de dalende consumentenvraag
- Het verbeteren van de productiviteit van werknemers door middel van intelligente automatisering
- Het benutten van AI om operationele efficiëntie te bevorderen
- Het inzetten van industriespecifieke technologie voor een strategisch voordeel
Download vandaag nog uw exemplaar van het 2025 Trendrapport van Aptean.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
21 mei Zweeds keukenproduct kan houdbaarheid van voedsel met drie keer verlengen
-
21 mei Waarom uw bedrijf een sectorspecifieke ERP nodig heeft om de ROI te maximaliseren
-
20 mei Food & Beverage ERP-oplossingen vergelijken en je bedrijf voorbereiden op een implementatie
-
20 mei Dé oplossing voor bulk in de supermarkt (video)
-
19 mei Diageo denkt dat heffingen honderden miljoenen kosten
-
19 mei Franse voedingsbedrijven zetten in op extra omzet uit plantaardige producten
-
19 mei LI-5600, een etiket boven én onderaan! (video)
-
16 mei Colruyt krijgt akkoord voor overname Delitraiteur
-
16 mei GFSI erkende standaarden: enkele voor- en nadelen
-
16 mei Hoe maak je voedselveiligheid onderdeel van de hele organisatie?
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan