Webinar | Stroomlijn uw bakkerij en zoetwarenprocessen met allergenen- en voorraadbeheer

Met continue zorgen over allergenen, stijgende kosten en een breed scala aan ingrediënten met allemaal hun eigen eisen en kenmerken, is het lastig om alle aspecten in uw bakkerij- of zoetwarenbedrijf te beheren. Branchespecifieke technologie kan meer efficiëntie en controle in uw bedrijfsprocessen bieden.

Schrijf je in voor Aptean’s webinar op 27 maart om 15.00 uur en ontdek meer over de mogelijkheden van Aptean Food & Beverage ERP specifiek voor de bakkerij- en zoetwarensector. Ontdek hoe software u kan helpen om eenvoudig recepturen, allergenen en voorraad te beheren en uw prestaties te verbeteren.

  • Zorg voor veiligheid, consistentie en kwaliteit met volledig beheer en overzicht van recepturen en allergenen
  • Verminder kruisbesmettingsrisico’s met een geoptimaliseerde productieplanning
  • Krijg diepgaand inzicht in vraag en aanbod met nauwkeurige prognoses en planningen
  • Identificeer snel specifieke loten voor recalls met end-to-end traceerbaarheid en controle over uw voorraad
  • Ga verspilling tegen met verbeterd ingrediëntenbeheer in uw gehele supply chain

 

Bron: Aptean - partner FoodPro Network

Meer over


Laatste nieuws