Webinar | Stroomlijn uw bakkerij en zoetwarenprocessen met allergenen- en voorraadbeheer
19 mrt 2024 06:05
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Met continue zorgen over allergenen, stijgende kosten en een breed scala aan ingrediënten met allemaal hun eigen eisen en kenmerken, is het lastig om alle aspecten in uw bakkerij- of zoetwarenbedrijf te beheren. Branchespecifieke technologie kan meer efficiëntie en controle in uw bedrijfsprocessen bieden.
Schrijf je in voor Aptean’s webinar op 27 maart om 15.00 uur en ontdek meer over de mogelijkheden van Aptean Food & Beverage ERP specifiek voor de bakkerij- en zoetwarensector. Ontdek hoe software u kan helpen om eenvoudig recepturen, allergenen en voorraad te beheren en uw prestaties te verbeteren.
- Zorg voor veiligheid, consistentie en kwaliteit met volledig beheer en overzicht van recepturen en allergenen
- Verminder kruisbesmettingsrisico’s met een geoptimaliseerde productieplanning
- Krijg diepgaand inzicht in vraag en aanbod met nauwkeurige prognoses en planningen
- Identificeer snel specifieke loten voor recalls met end-to-end traceerbaarheid en controle over uw voorraad
- Ga verspilling tegen met verbeterd ingrediëntenbeheer in uw gehele supply chain
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Meer over
Laatste nieuws
-
26 apr Lagere omzet en marge voor Corbion
-
26 apr Unilever-topman wil realistische duurzaamheidsdoelen
-
26 apr Wijnconsumptie op laagste niveau sinds 1996
-
26 apr Arla Foods Ingredients neemt activiteiten in wei over van Volac
-
26 apr Ahold Delhaize opent tech-studio in Roemenië
-
25 apr Duitse vleesconsumptie nam in 2023 met 0,8% af
-
25 apr Unilever verkoopt meer producten
-
25 apr HelloFresh groeit met bezorging kant- en klaarmaaltijden
-
25 apr A-merken Nestlé blijven last houden van zuinige consument
-
25 apr EU verbiedt ongezonde aroma's voor rookworst en barbecuesaus
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan