Nestlé komt met plantaardig alternatief voor foie gras
19 dec 2023 08:03
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Nestlé komt in België, Spanje en Nederland met een plantaardig alternatief voor foie gras op de markt. Het product wordt geleverd onder het merk Garden Gourmet. Vorig jaar was de vleesvervanger al verkrijgbaar in Spanje en Zwitserland. Sindsdien hebben productontwikkelaars van Nestlé gewerkt aan het verder verbeteren van de receptuur en de smaak.
Het alternatief voor foie gras wordt gemaakt met misopasta en zeezout op sojabasis. Het heeft een authentieke textuur, smaak en uiterlijk die in allerlei soorten gerechten past. Nestlé ontwikkelde en produceert de vleesvervanger in het onderzoekscentrum in het Duitse Singen.
Meer over
Laatste nieuws
-
17 mei PepsiCo investeert meer dan 200 miljoen euro in chipsfabriek in Veurne
-
17 mei Fonterra overweegt activiteiten in consumentenproducten te verkopen
-
17 mei Haribo en Lidl bereiken akkoord
-
17 mei Crisp introduceert een blikje biodiversiteit
-
17 mei Meer zuivelverwerkers met CO2-doelen, doorberekenen kosten lastig
-
17 mei Waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt
-
17 mei Whitepaper zout- en suikerreductie: 4 criteria voor succesvol reduceren
-
16 mei Asda stort zich op huizenmarkt
-
16 mei Milcobel heeft nieuwe CEO
-
16 mei eBook | Versterk je supply chain: Beheers veerkracht en flexibiliteit
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan