Nestlé komt met plantaardig alternatief voor foie gras
19 dec 2023 08:03
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Nestlé komt in België, Spanje en Nederland met een plantaardig alternatief voor foie gras op de markt. Het product wordt geleverd onder het merk Garden Gourmet. Vorig jaar was de vleesvervanger al verkrijgbaar in Spanje en Zwitserland. Sindsdien hebben productontwikkelaars van Nestlé gewerkt aan het verder verbeteren van de receptuur en de smaak.
Het alternatief voor foie gras wordt gemaakt met misopasta en zeezout op sojabasis. Het heeft een authentieke textuur, smaak en uiterlijk die in allerlei soorten gerechten past. Nestlé ontwikkelde en produceert de vleesvervanger in het onderzoekscentrum in het Duitse Singen.
Meer over
Laatste nieuws
-
05 dec Aviko wil frietproductie in Poperinge uitbreiden
-
05 dec Amazon test nieuw winkelconcept
-
04 dec De voordelen van MAP technologie in de voedingsindustrie
-
04 dec Mercadona bereikt doel van 50 winkels in Portugal
-
04 dec Gratis e-book over de voordelen van MAP
-
03 dec Colruyt wil met Okay City naar 100 stadswinkels
-
03 dec Podcasts voor de Food & Beverage sector
-
02 dec HEMA komt volledig in handen van Jumbo familie Van Eerd
-
02 dec Carrefour zet AI in tegen voedselverspilling
-
02 dec Waarom uw bedrijf een sectorspecifieke ERP nodig heeft om de ROI te maximaliseren
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan