Nauwkeurig en betrouwbaar allergenenbeheer in uw brood- en banketbedrijf
04 mrt 2024 06:01
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - Consumenten blijven gedetailleerde informatie vragen over de inhoud van voedingsmiddelen, en met strenge regelgeving is het van vitaal belang voor de bakkerijsector om allergenen effectief te beheren in de gehele supply chain.
Download het whitepaper over allergenenbeheer en ontdek hoe ERP-software, speciaal ontwikkeld voor bakkerijen, het volgende kan doen:
- Zorg voor veiligheid, consistentie en kwaliteit met volledige controle over formules en recepten
- Creëer geoptimaliseerde schema's om kruisbesmettingsrisico's te verminderen
- Identificeer snel specifieke partijen voor recalls met volledige zichtbaarheid van de supply chain
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
17 mei PepsiCo investeert meer dan 200 miljoen euro in chipsfabriek in Veurne
-
17 mei Fonterra overweegt activiteiten in consumentenproducten te verkopen
-
17 mei Haribo en Lidl bereiken akkoord
-
17 mei Crisp introduceert een blikje biodiversiteit
-
17 mei Meer zuivelverwerkers met CO2-doelen, doorberekenen kosten lastig
-
17 mei Waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt
-
17 mei Whitepaper zout- en suikerreductie: 4 criteria voor succesvol reduceren
-
16 mei Asda stort zich op huizenmarkt
-
16 mei Milcobel heeft nieuwe CEO
-
16 mei eBook | Versterk je supply chain: Beheers veerkracht en flexibiliteit
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan