Hoe maak je voedselveiligheid onderdeel van de hele organisatie?

bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - Voedselveiligheid staat hoog op de agenda in de sector. Maar voedselveiligheid leg je niet op. Het moet verankerd zijn in de hele bedrijfsvoering. Hoe zorg je er dan voor dat voedselveiligheid een integraal onderdeel is van je hele organisatie?
Een optimale aanpak voor voedselveiligheid doorvoeren, is geen eenvoudig proces. Er komt veel bij kijken en er zijn veel factoren mee verbonden. Bovendien gaat voedselveiligheid verder dan je eigen organisatie. Het is een uitdaging voor de hele supply chain. Tijdens het meest recente webinar van Aptean werd er gesproken over dit zeer actuele en belangrijke onderwerp, samen met twee experts: Marjon Otten (Manager Operations, Epos) en Joris Kolff (Sr. Director Food & Beverage, Aptean).
In deze blog lees je wat er aan bod kwam tijdens het webinar:
- Effectief omgaan met externe uitdagingen: wetgeving, retailer en consument
- De veranderende rol van de kwaliteitsmanager
- Een voedselveiligheidscultuur en automatisering gaan hand in hand
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
04 jul Beheersing van materiaalbehoefteplanning: 5 sleutels voor voedingsmiddelen- en drankenbedrijven
-
04 jul Verbeterde voedingskwaliteit dankzij optimale temperatuurbeheersing
-
03 jul Jumbo merkt dat nieuwe koers werkt, hogere omzet en meer klanten
-
03 jul Danone rondt de overname van Kate Farms af
-
03 jul Carrefour zet AI in tegen voedselverspilling
-
03 jul 3 actuele technologieën en de voordelen die ze bieden voor de voedings- en drankenindustrie
-
02 jul Foodmerken zien brood in mukbang
-
02 jul Enrico Food moderniseert en groeit met ERP van Aptean
-
01 jul JDE Peet’s wil 500 miljoen euro op kosten besparen
-
01 jul Beter houdbaarheidsbeheer in de sector van verse kant-en-klaar maaltijden
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan