Hoe maak je voedselveiligheid onderdeel van de hele organisatie?

bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - Voedselveiligheid staat hoog op de agenda in de sector. Maar voedselveiligheid leg je niet op. Het moet verankerd zijn in de hele bedrijfsvoering. Hoe zorg je er dan voor dat voedselveiligheid een integraal onderdeel is van je hele organisatie?
Een optimale aanpak voor voedselveiligheid doorvoeren, is geen eenvoudig proces. Er komt veel bij kijken en er zijn veel factoren mee verbonden. Bovendien gaat voedselveiligheid verder dan je eigen organisatie. Het is een uitdaging voor de hele supply chain. Tijdens het meest recente webinar van Aptean werd er gesproken over dit zeer actuele en belangrijke onderwerp, samen met twee experts: Marjon Otten (Manager Operations, Epos) en Joris Kolff (Sr. Director Food & Beverage, Aptean).
In deze blog lees je wat er aan bod kwam tijdens het webinar:
- Effectief omgaan met externe uitdagingen: wetgeving, retailer en consument
- De veranderende rol van de kwaliteitsmanager
- Een voedselveiligheidscultuur en automatisering gaan hand in hand
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
01 dec Auchan en Intermarché willen Casino samen overnemen
-
01 dec Frankrijk: 20% minder zout in het brood
-
01 dec Wanneer en waarom je bedrijf Food ERP software nodig heeft
-
30 nov Rabobank: Wereldwijde zuivelhandel blijft op de middellange termijn groeien
-
30 nov Coöperatie Hoogstraten en Koninklijke FruitMasters onderzoeken toekomstige samenwerking
-
30 nov Waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt
-
30 nov Whitepaper zout- en suikerreductie: 4 criteria voor succesvol reduceren
-
29 nov Nestlé introduceert N3-melk in China
-
29 nov Redefine Meat gaat producten ook aanbieden via supermarkten
-
29 nov JDE Peet’s wil 1 miljard euro lenen via obligaties