7 valkuilen bij het selecteren en implementeren van een ERP voor de voedingsindustrie en hoe deze te vermijden

ETTEN-LEUR - Niet weten wat u van een situatie kunt verwachten kan frustrerend zijn, vooral wanneer u weet dat het aangaan van de uitdaging uw tijd, energie en middelen zal vergen. In sommige gevallen kan dit leiden tot "analyseverlamming," die de vooruitgang vertraagt. In andere gevallen kan een overhaaste beslissing leiden tot ongelukkige fouten.

Wanneer de keuze zo belangrijk is als het kiezen van een ERP-systeem (enterprise resource planning) voor uw levensmiddelen- en drankenbedrijf waarmee u een grote stap zet in uw digitale transformatie, kunt u het zich echter niet veroorloven om de beslissing onbeperkt te blijven uitstellen. Het vinden van antwoorden op uw vragen over ERP-software staat daarom waarschijnlijk ook hoog op uw prioriteitenlijst.

Net zo cruciaal is het om te weten welke fouten vaak worden gemaakt wanneer bedrijven een oplossing kiezen en implementeren, en hoe u die problemen met succes kunt vermijden. Om u op deze belangrijke taak voor te bereiden, hebben wij een lijst opgesteld met zeven potentiële valkuilen bij het selecteren en implementeren van een ERP voor de voedingsmiddelenindustrie, evenals advies over de beste praktijken, zodat u goed beslagen ten ijs komt.

Lees meer op de website van Aptean

 

Bron: Aptean - partner FoodPro Network





Laatste nieuws