7 tips voor betere Food & Beverage inkoopprocedures

bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - Het oude gezegde "er is geld nodig om geld te verdienen" is zeker waar in de voedings- en drankenindustrie. Uw organisatie mag dan wel gericht zijn op het genereren van inkomsten door de verkoop van producten aan klanten. U hebt grondstoffen nodig om die artikelen te produceren, en dat betekent dat u een groot deel van uw tijd met inkoop bezig zult zijn.
Maar met krappe winstmarges en hevige concurrentie moet u slim met uw uitgaven omgaan als u uw resultaten gezond wilt houden. Dat geldt vooral voor kleine en middelgrote ondernemingen, die niet alleen onder druk staan door hun directe concurenten, maar ook door de grote namen aan de top van de verschillende productcategorieën.
Hoe kunt u de ideale inkoopprocedures voor Food & Beverage uitwerken en het meeste voor uw geld krijgen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid? Wij hebben deze lijst met 7 nuttige tips samengesteld om ervoor te zorgen dat u op de hoogte bent en klaar bent voor succes.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
12 feb Ahold Delhaize boekt iets meer omzet
-
12 feb Heineken verkoopt meer
-
12 feb Steeds meer biologische boeren in Duitsland
-
12 feb Hoe maak je voedselveiligheid onderdeel van de hele organisatie?
-
11 feb Omzet Coca-Cola stijgt vooral door prijsverhogingen
-
11 feb Nestlé wil koffieteelt verduurzamen
-
11 feb Webinar | Cloud en AI zijn de drijvende kracht achter technologische transformatie
-
10 feb McDonald's verkoopt meer door acties
-
10 feb Whitepaper zout- en suikerreductie: 4 criteria voor succesvol reduceren
-
10 feb Het belang van traceerbaarheid in de supply chain en de technologieën die dit mogelijk maken
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan