eBook | Hoe food ERP software klanten helpt de stijgende business kosten te overwinnen

bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - Hogere bedrijfskosten en de noodzaak om als gevolg daarvan de prijzen te verhogen, zullen naar verwachting de grootste impact hebben in de foodsector in de komende 5 jaar.
Het erkennen van de uitdaging die voor ons ligt, betekent echter niet perse dat voedingsmiddelen- en drankenbedrijven eraan bezwijken en eronder lijden. Steeds meer besluitvormers kiezen ervoor om hun organisaties toekomstbestendig te maken en de veerkracht en flexibiliteit te vergroten door branchespecifieke ERP-software te implementeren.
We verzamelden 5 boeiende verhalen van Aptean klanten die succes op dit gebied boekten dankzij de branchespecifieke functionaliteit van het softwaresysteem. Ontdek hoe elk van deze bedrijven de technologie gebruikt om kosten te besparen, meer te verdienen en de bedrijfsactiviteiten te optimaliseren.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
28 mei Miko realiseert omzetgroei in 2024
-
28 mei Aviko wil frietproductie in Poperinge uitbreiden
-
28 mei Meer zuivelverwerkers met CO2-doelen, doorberekenen kosten lastig
-
28 mei 5 strategieën om voedselverspilling te verminderen met een voedingmiddelen specifieke ERP-oplossing
-
27 mei Lutosa verdubbelt productie met investering van 225 miljoen euro
-
27 mei Peka Kroef bespaart fors op gasverbruik dankzij innovatieve samenwerking
-
27 mei PFAS en voeding: een informatief webinar
-
27 mei Transformatie van de supply chain voor AGF – Expert Roundtable
-
26 mei Plantaardig alternatief voor Griekse yoghurt
-
26 mei 7 Tips voor het opstellen en onderhouden van een kwaliteitshandboek
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan