La Lorraine Bakery Group rondt nieuwe joint venture in de VS af

bron: FoodPro Network
La Lorraine Bakery Group (LLBG) verwerft een aandeel van 50% in Bakery de France, een diepvriesbakkerij-specialist gevestigd in Washington. Bakery de France is één van de marktleiders in ambachtelijk bake-off brood in de Noord-Amerikaanse retail- en foodservicemarkt.
Bakery de France werd bijna 40 jaar geleden opgericht en wordt met succes geleid door de familie Salameh. Bakery de France heeft een passie voor innovatie en topkwaliteit, wat perfect past bij de productleiderschapsstrategie van LLBG. Beide bedrijven delen ook dezelfde waarden, sterk ondernemerschap en een langetermijnvisie.
Dankzij de nieuwe joint venture kunnen LLBG en Bakery de France hun ambitieuze groeiplan versnellen en hun positie op de Noord-Amerikaanse markt verder uitbreiden. De Noord-Amerikaanse consument richt zich steeds meer op ambachtelijke kwaliteit en innovatieve bakkerijproducten, waardoor deze markt van meer dan 300 miljoen consumenten een geweldige extra groeikans biedt voor LLBG.
Alexander Salameh, COO van Bakery de France, is benoemd tot de nieuwe CEO van het bedrijf.
Laatste nieuws
-
21 mrt Amerikaanse FDA overweegt Nutri-Score-achtig FoP-logo
-
21 mrt Afval bestrijden met food-specifiek ERP
-
20 mrt IJsjesdivisie Unilever wordt The Magnum Ice Cream Company
-
20 mrt Biefstuk en hamburgers worden nog duurder door schaarste
-
20 mrt ACI Group breidt aanbod plantaardige eiwitten uit
-
20 mrt McCain wil voor 350 miljoen euro investeren in Franse fabrieken
-
20 mrt 4 manieren om met data waarde toe te voegen in de uitdagende Food & Beverage industrie
-
19 mrt Picnic gaat samenwerken met met Intermarché
-
19 mrt Wanneer en waarom je bedrijf Food ERP software nodig heeft
-
19 mrt Those Vegan Cowboys zet stappen in precisiefermentatie
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan