La Lorraine Bakery Group rondt nieuwe joint venture in de VS af
![](https://www.foodpro-network.be/storage/news/435/conversions/La-Lorraine-main.jpg)
bron: FoodPro Network
La Lorraine Bakery Group (LLBG) verwerft een aandeel van 50% in Bakery de France, een diepvriesbakkerij-specialist gevestigd in Washington. Bakery de France is één van de marktleiders in ambachtelijk bake-off brood in de Noord-Amerikaanse retail- en foodservicemarkt.
Bakery de France werd bijna 40 jaar geleden opgericht en wordt met succes geleid door de familie Salameh. Bakery de France heeft een passie voor innovatie en topkwaliteit, wat perfect past bij de productleiderschapsstrategie van LLBG. Beide bedrijven delen ook dezelfde waarden, sterk ondernemerschap en een langetermijnvisie.
Dankzij de nieuwe joint venture kunnen LLBG en Bakery de France hun ambitieuze groeiplan versnellen en hun positie op de Noord-Amerikaanse markt verder uitbreiden. De Noord-Amerikaanse consument richt zich steeds meer op ambachtelijke kwaliteit en innovatieve bakkerijproducten, waardoor deze markt van meer dan 300 miljoen consumenten een geweldige extra groeikans biedt voor LLBG.
Alexander Salameh, COO van Bakery de France, is benoemd tot de nieuwe CEO van het bedrijf.
Laatste nieuws
-
26 jul PepsiCo investeert meer dan 200 miljoen euro in chipsfabriek in Veurne
-
26 jul Podcasts voor de Food & Beverage sector
-
26 jul Hoe de houdbaarheid van voedingsmiddelen aanzienlijk verlengd kan worden
-
25 jul Nestlé boekt iets meer omzet
-
25 jul Omzet Unilever stijgt met 4,1 procent
-
25 jul Amerikaanse start-up maakt kweekzuivel met CO2 als hoofdingrediënt
-
25 jul Oatly verbetert brutomarge
-
25 jul FrieslandCampina blijft last houden van een dalende melkaanvoer
-
25 jul Wat zijn de voor- en nadelen van vleesvervangers?
-
24 jul Milcobel wil Ysco verkopen aan Davidson Kempner
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan