Kraft lanceert de Creamy Sauces-lijn

Kraft Heinz Co. heeft zijn verschillende sauzen, dressings en spreads omgedoopt tot het nieuw gevormde Kraft Sauces-portfolio. Kraft Sauces zal de eerste logoverandering van het bedrijf in 10 jaar introduceren, naast bijgewerkte verpakkingsontwerpen.

“We weten dat 30% van onze consumenten al Kraft-sauzen in meerdere categorieën koopt”, aldus Alan Kleinerman, vice-president van Global Disruptive Innovation bij Kraft Heinz. “Door onze sauzen, spreads en saladedressings onder één hoofdmerk te verenigen, transformeren we Kraft Sauzen om een ​​toolkit van smaakvolle versterkers te creëren die consumenten kunnen gebruiken hoe ze maar willen en die een grotere waarde genereren.”

Het bedrijf heeft ook zijn eerste productinnovaties gelanceerd onder de paraplu van Kraft Sauces: Kraft Creamy Sauces. De lijn, met vier nieuwe aioli-sauzen en een saladedressing, is ontwikkeld als reactie op de toegenomen belangstelling van consumenten voor aioli-sauzen, vooral onder millennials. Elk product is ontworpen om consumenten te helpen hun thuismaaltijden eenvoudig naar een hoger niveau te tillen met smaaktoevoegingen van restaurantkwaliteit, aldus het bedrijf.

“Uit onze inzichten blijkt dat 77% van de consumenten graag nieuwe aioli-smaken wil ontdekken, dus we zagen een kans om onze consumenten te geven waar ze naar op zoek zijn en tegelijkertijd onze positie als leider op het gebied van sausinnovatie te versterken”, aldus Kleinerman.

Smaakvariëteiten zijn onder meer knoflookaioli, chipotle aioli, burgeraioli, rokerige aioli met hickory-speksmaak en mayonaisedressing in Buffalo-stijl.

“Kraft Sauces wil de wereld laten zien dat je geen professionele chef-kok hoeft te zijn om heerlijk eten te maken dat goed voelt”, aldus Kaitlin Roe, brand director bij Kraft Heinz. “Met onze nieuwe Creamy Sauces-lijn, naast ons geliefde bestaande aanbod, brengt Kraft Sauces diepte, smaak en specerijen van restaurantkwaliteit rechtstreeks naar de koelkast – waardoor fans avontuurlijker kunnen zijn in de keuken.”

Laatste nieuws