Cargill en Enough breiden samenwerking uit
19 feb 2024 06:07
bron: FoodPro Network
bron: FoodPro Network
Cargill en de Britse producent van eiwitrijke voedingsingrediënten op basis van schimmels Enough breiden hun samenwerking uit. De bedrijven sluiten een commerciële overeenkomst waardoor Cargill de eiwitten die Enough levert onder de lijn Abunda mag gebruiken en vermarkten. De eiwitten kunnen worden toegepast in vlees- en zuivelvervangende producten.
Cargill en Enough werken al samen. Enough heeft een productielocatie in het Zeeuwse Sas van Gent, direct naast een fabriek waar Cargill granen verwerkt. Daar komt onder meer een glucosesiroop bij vrij die door Enough wordt benut bij de productie van schimmeleiwitten.
Laatste nieuws
-
17 mei PepsiCo investeert meer dan 200 miljoen euro in chipsfabriek in Veurne
-
17 mei Fonterra overweegt activiteiten in consumentenproducten te verkopen
-
17 mei Haribo en Lidl bereiken akkoord
-
17 mei Crisp introduceert een blikje biodiversiteit
-
17 mei Meer zuivelverwerkers met CO2-doelen, doorberekenen kosten lastig
-
17 mei Waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt
-
17 mei Whitepaper zout- en suikerreductie: 4 criteria voor succesvol reduceren
-
16 mei Asda stort zich op huizenmarkt
-
16 mei Milcobel heeft nieuwe CEO
-
16 mei eBook | Versterk je supply chain: Beheers veerkracht en flexibiliteit
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan