2024: Wat staat er hoog op de agenda van de voedingsmiddelenindustrie?

bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - Mark your calendar! Op donderdag 12 oktober ontdekt u tijdens een exclusief webinar als eerste de belangrijkste resultaten en bevindingen van het onderzoek dat Aptean deze zomer deed onder de Nederlandse en Belgische voedingsmiddelenindustrie.
- Welke trends en ontwikkelingen gaan in 2024 impact hebben op de voedingsmiddelenindustrie?
- Hoe bereiden voedings- en drankenbedrijven zich voor op verandering?
- Hebben ze er vertrouwen in dat ze kunnen blijven groeien in deze uitdagende markt?
In dit webinar gaan we in op de uitkomsten van het onderzoek, uitgevoerd in samenwerking met onderzoeksbureau B2B International. We delen relevante kennis en best practices van de Nederlandse en Belgische markt in relatie tot de resultaten en het trendrapport dat we uitbrengen. Wat speelt er in de sector en waar gaat de voedings- en drankenmarkt naar toe? Schrijf u nu in en benchmark uw bedrijf met de bevindingen.
Mis deze kans niet om vooruit te kijken en uw bedrijfsstrategie te versterken in een tijd van continue verandering in de markt.
Datum: 12 oktober 2023
Tijd: 15.00 uur
Publicatie Trendrapport: na webinar
Reserveer uw plek voor het webinar
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
01 dec Auchan en Intermarché willen Casino samen overnemen
-
01 dec Frankrijk: 20% minder zout in het brood
-
01 dec Wanneer en waarom je bedrijf Food ERP software nodig heeft
-
30 nov Rabobank: Wereldwijde zuivelhandel blijft op de middellange termijn groeien
-
30 nov Coöperatie Hoogstraten en Koninklijke FruitMasters onderzoeken toekomstige samenwerking
-
30 nov Waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt
-
30 nov Whitepaper zout- en suikerreductie: 4 criteria voor succesvol reduceren
-
29 nov Nestlé introduceert N3-melk in China
-
29 nov Redefine Meat gaat producten ook aanbieden via supermarkten
-
29 nov JDE Peet’s wil 1 miljard euro lenen via obligaties