Webinar | Volledige controle in het productieproces van uw bakkerij of zoetwarenbedrijf met allergenen- en voorraadbeheer

ETTEN-LEUR - Met snelle bederfelijkheid van uw producten, stijgende kosten en continue zorgen over allergenen, is het lastig om alle aspecten in uw bakkerij- of zoetwarenbedrijf te beheren. Branchespecifieke technologie kan meer efficiëntie en controle in uw bedrijfsprocessen bieden.

Neem deel aan de online sessie op 26 september, waarin u meer ziet over de mogelijkheden van Aptean Food & Beverage ERP specifiek voor uw sector. Ontdek hoe software u kan helpen om eenvoudig recepturen, allergenen en voorraad te beheren en uw prestaties te verbeteren.

  • Zorg voor veiligheid, consistentie en kwaliteit met volledig beheer en overzicht van recepturen en allergenen
  • Verminder kruisbesmettingsrisico’s met een geoptimaliseerde productieplanning
  • Identificeer snel specifieke loten voor recalls met end-to-end controle over uw voorraad

 

Bron: Aptean - partner FoodPro Network





Laatste nieuws