Webinar | Volledige controle in het productieproces van uw bakkerij of zoetwarenbedrijf met allergenen- en voorraadbeheer
04 sep 2023 06:01
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - Met snelle bederfelijkheid van uw producten, stijgende kosten en continue zorgen over allergenen, is het lastig om alle aspecten in uw bakkerij- of zoetwarenbedrijf te beheren. Branchespecifieke technologie kan meer efficiëntie en controle in uw bedrijfsprocessen bieden.
Neem deel aan de online sessie op 26 september, waarin u meer ziet over de mogelijkheden van Aptean Food & Beverage ERP specifiek voor uw sector. Ontdek hoe software u kan helpen om eenvoudig recepturen, allergenen en voorraad te beheren en uw prestaties te verbeteren.
- Zorg voor veiligheid, consistentie en kwaliteit met volledig beheer en overzicht van recepturen en allergenen
- Verminder kruisbesmettingsrisico’s met een geoptimaliseerde productieplanning
- Identificeer snel specifieke loten voor recalls met end-to-end controle over uw voorraad
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
17 mei PepsiCo investeert meer dan 200 miljoen euro in chipsfabriek in Veurne
-
17 mei Fonterra overweegt activiteiten in consumentenproducten te verkopen
-
17 mei Haribo en Lidl bereiken akkoord
-
17 mei Crisp introduceert een blikje biodiversiteit
-
17 mei Meer zuivelverwerkers met CO2-doelen, doorberekenen kosten lastig
-
17 mei Waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt
-
17 mei Whitepaper zout- en suikerreductie: 4 criteria voor succesvol reduceren
-
16 mei Asda stort zich op huizenmarkt
-
16 mei Milcobel heeft nieuwe CEO
-
16 mei eBook | Versterk je supply chain: Beheers veerkracht en flexibiliteit
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan