Webinar Aptean & Microsoft: De impact van technologie op operationele efficiëntie en financiële veerkracht in de foodindustrie

ETTEN-LEUR - Wat zijn kostenbesparende maatregelen? Waar zijn efficiëntieverbeteringen mogelijk? Waar kun je risico’s beperken en waar kun je kansen benutten om groei te stimuleren? Dit zijn kritieke business vragen die ontstaan als gevolg van de huidige externe marktdruk en economische onzekerheden waar voedings- en drankenbedrijven mee te maken hebben. Bedrijven zoeken daarom naar manieren om dat te compenseren met interne efficiëntie en financiële veerkracht.

Ontdek meer over de meest effectieve strategieën, tijdens een webinar op donderdag 8 juni met Joris Kolff van Aptean en Giel Cuijpers van Microsoft.

We gaan uitgebreid en specifiek in op deze vragen:

  • Hoe je operationele voordelen en flexibiliteit kunt behalen door modernisering van je bedrijfsprocessen
  • De mogelijkheden die het Microsoft platform biedt om risico’s te beperken, kosten te besparen en kansen te benutten
  • Wat nieuwe technieken, zoals AI, kunnen betekenen voor productiebedrijven in de F&B sector

Met het Microsoft Dynamics 365 cloud platform als basis heeft ieder bedrijf realtime beschikking tot informatie in een veilige en altijd up-to-date omgeving. Food & Beverage functionaliteit zorgt daarnaast dat voedsel- en drankenbedrijven specifieke processen kunnen stroomlijnen om onder andere kosten te besparen en afval te verminderen door efficiëntie op de werkvloer.

Hoe zorg je voor een toekomstbestendig bedrijf, zelfs als de markt uitdagend is? Ontdek het tijdens het webinar op 8 juni om 10.00 uur. Inschrijven kan hier.

 

Bron: Aptean - partner FoodPro Network

Laatste nieuws