LIVE WEBINAR | Hoe kunt u DE&I doorvoeren en tastbare voordelen behalen?
![](/img/news/003202.jpg)
bron: FoodPro Network Belgium
BARENDRECHT - Samen met DNV zullen Heineken en Barilla vertellen waarom en hoe zij diversiteit, gelijkheid en inclusie (DE&I) binnen hun organisatie benaderen en welke voordelen zij tot nu toe hebben behaald.
DE&I staat steeds hoger op de agenda van organisaties. Een recent onderzoek van DNV bevestigde dat de meeste organisaties weten dat ze in beweging moeten komen, maar dat weinig organisaties een gestructureerde aanpak hebben.
Neem daarom op 29 november deel aan de Engelstalige webinar van DNV om meer te weten te komen over DE&I en hoe u daar tastbare voordelen uit kunt halen! Floriana Notarangelo, Chief Diversity & Inclusion Officer bij Barilla en Pascale Thorre, Global Diversity, Equity and Inclusion Director bij HEINEKEN Company zullen met ons van gedachten wisselen over hun DE&I-inspanningen.
We hopen u te zien voor een inspirerende sessie over hoe u DE&I kunt doorvoeren en tastbare voordelen kunt halen uit uw inspanningen! Deze webinar is Engelstalig.
Bron: DNV - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
26 jul PepsiCo investeert meer dan 200 miljoen euro in chipsfabriek in Veurne
-
26 jul Podcasts voor de Food & Beverage sector
-
26 jul Hoe de houdbaarheid van voedingsmiddelen aanzienlijk verlengd kan worden
-
25 jul Nestlé boekt iets meer omzet
-
25 jul Omzet Unilever stijgt met 4,1 procent
-
25 jul Amerikaanse start-up maakt kweekzuivel met CO2 als hoofdingrediënt
-
25 jul Oatly verbetert brutomarge
-
25 jul FrieslandCampina blijft last houden van een dalende melkaanvoer
-
25 jul Wat zijn de voor- en nadelen van vleesvervangers?
-
24 jul Milcobel wil Ysco verkopen aan Davidson Kempner
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan