Trendrapport | Mondiale Trends en Strategische Inzichten in de Food & Beverage-sector

bron: FoodPro Network Belgium
ETTEN-LEUR - Van een wereldwijde pandemie, verstoringen in de supply chain, arbeidstekorten, veranderende consumenteneisen, voedselveiligheid en milieuregelgeving, en al het andere daartussenin, de voedings- en drankenindustrie heeft een dramatische verandering in het landschap gezien. De steeds veranderende markt vertoont ook geen tekenen van vertraging.
We wilden meer weten over de invloed van deze voortdurende veranderingen op de strategieën van voedings- en drankenbedrijven en daarom hebben we IDC de opdracht gegeven om deze whitepaper te schrijven: Mondiale Trends en Strategische Inzichten in de Food & Beverage-sector 2022. De bevindingen staan boordevol inzichten die een optimistisch maar druk beeld geven van wat er gaat komen voor deze dynamische industrie.
Bekijk hier het Trendrapport | Mondiale Trends en Strategische Inzichten in de Food & Beverage-sector.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
01 dec Auchan en Intermarché willen Casino samen overnemen
-
01 dec Frankrijk: 20% minder zout in het brood
-
01 dec Wanneer en waarom je bedrijf Food ERP software nodig heeft
-
30 nov Rabobank: Wereldwijde zuivelhandel blijft op de middellange termijn groeien
-
30 nov Coöperatie Hoogstraten en Koninklijke FruitMasters onderzoeken toekomstige samenwerking
-
30 nov Waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt
-
30 nov Whitepaper zout- en suikerreductie: 4 criteria voor succesvol reduceren
-
29 nov Nestlé introduceert N3-melk in China
-
29 nov Redefine Meat gaat producten ook aanbieden via supermarkten
-
29 nov JDE Peet’s wil 1 miljard euro lenen via obligaties