Tony’s Chocolonely kiest voor Aptean Food & Beverage ERP om productie in de geacquireerde fabriek in België te digitaliseren

AMSTERDAM - Aptean, een wereldwijde leverancier van bedrijfskritische softwareoplossingen, heeft eerder aangekondigd dat Tony's Chocolonely, een internationaal B-corp impact bedrijf uit Nederland, Aptean Food & Beverage ERP implementeert bij een vorig jaar overgenomen productielocatie in België. Deze digitale oplossing moderniseert de productieactiviteiten en biedt grip en inzicht in de productie van het bedrijf.

Tony's Chocolonely, opgericht in Amsterdam en nu verkrijgbaar over de hele wereld, is gericht op het beëindigen van moderne slavernij en kinderarbeid in de cacao-industrie, terwijl het tegelijkertijd ethisch verantwoorde premium chocolade maakt. Om dit te bereiken, bouwt Tony's langdurige partnerschappen op met lokale boeren. Dit doen ze door het bieden van eerlijke prijzen, coaching en het ondersteunen bij onderwijsprogramma's. Een belangrijke pijler van Tony's missie is om het goede voorbeeld te geven, daarom zorgen zij ervoor dat hun chocolade altijd is gemaakt van cacaobonen die 100% traceerbaar zijn.

Met deze missie op de voorgrond kan Tony's Chocolonely producten op haar productielocatie met meer vertrouwen gaan volgen dankzij Aptean's Food & Beverage ERP platform. De oplossing zorgt ervoor dat financiële, logistieke en productieactiviteiten met elkaar worden gestroomlijnd en de algehele productie-efficiëntie wordt verbeterd.

Wilt u het hele persbericht lezen? Klik dan hier.

 

Foto: links Roel de Bruijn (Aptean), rechts Feike van der Werf (Tony’s Chocolonely) 

Bron: Aptean - partner FoodPro Network





Laatste nieuws