Uitbreiding Greenyard Foods in Polen afgerond
bron: FoodPro Network
LIPNO - De Belgische groentenverwerker Greenyard Foods heeft aangekondigd dat de uitbreiding van zijn Poolse site in Lipno is afgerond. De capaciteit van de fabriek werd verdubbeld en de site heeft nu een oppervlakte van 22.000 m².
Door de uitbreiding van de productiesite kan Greenyard Foods het grootste deel van zijn activiteiten rond diepgevroren producten op één locatie concentreren. De vestiging in Lipno wordt daarnaast ook nog wel ondersteund door vestigingen in Adamow en Dabrowa, gecombineerd met een opslag- en distributiecentrum in Elk. Bij de uitbreiding van de site werd gebruik gemaakt van een aantal nieuwe technologieën, waardoor de fabriek minder water en energie moet verbruiken.
“We zijn trots dat we de finalisatie van deze grote investering in Lipno, onze voornaamste Poolse productiefaciliteit, kunnen aankondigen. Deze verhoging van de capaciteit laat onze business toe om te groeien in de toekomst. Het is een belangrijke stap in de centralisatie van onze productiefaciliteiten, als deel van ons operational excellence programma”, aldus CEO Marleen Vaesen.
Laatste nieuws
-
30 jul Minder Belgische grensshoppers naar Frankrijk en Nederland
-
30 jul Duitse bedrijven produceerden in 2023 voor 583,2 miljoen euro vleesvervangers
-
30 jul Hoe ERP-oplossingen helpen bij het aanpakken van de grootste uitdagingen in de vleesindustrie
-
29 jul Colruyt en Delhaize passen hun beleid voor huismerken aan
-
29 jul Four out of five F&B brands plan to boost innovation spend in 2025
-
29 jul Waarom u ERP-functionaliteit voor voedselveiligheid nodig hebt
-
29 jul Dit zijn de BRCGS, IFS en FSSC 22000 opleidingseisen
-
28 jul TOP: 'Plantaardig alternatief voor braadworst is duurzamer en gezonder'
-
28 jul Nestlé wil koffieteelt verduurzamen
-
25 jul Carrefour verkoopt Italiaanse tak aan NewPrinces Group
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan