Schot’s vishandel investeert in de esthetische Ucrete CS vloer van Master Builders Solutions

ESSEN - Bij een industrievloer denkt men eerst aan de functionele eisen waaraan de vloer moet voldoen, zoals bestand zijn tegen hitte, chemicaliën, schokken,... en primeert functionaliteit boven esthetiek. Soms is de uitstraling van een industrievloer net zo belangrijk als de functionaliteit.  Een mooie industriële vloer die ook nog eens voldoet aan de functionele eisen gaat vaak niet samen.

Daar was ook Schot’s vishandel te Essen naar op zoek. Schot’s vishandel doet markten aan op ongeveer 42 plaatsen in België. Het klaarmaken van deze marktwagens gebeurt in het nieuwe bedrijfspand in Essen. Nadat een brand het bedrijfspand van Schot’s vishandel in Essen had vernield werd besloten om een volledig nieuw bedrijfsgebouw neer te zetten.

Esthetische industrievloer Ucrete CS

“De vloer is misschien wel het allerbelangrijkste in ons bedrijf”, zegt Rini Schot, zaakvoerder van Schot’s vishandel. We wilden een slijtvaste vloer, met een goede afwatering die er ook nog eens mooi uitzag en die naadloos van de ene ruimte in de andere overging. Onze architect (GDesign) en vloerapplicator (Benvitec) wisten meteen waar we moesten aankloppen: bij Master Builders Solutions voor een Ucrete vloer. We waren direct overtuigd dat we voor een Ucrete-vloer zouden kiezen. Niet alleen vanwege de uitzonderlijke kwaliteiten zoals bijvoorbeeld de hygiëne en het makkelijke onderhoud, maar ook omdat een Ucrete vloer er goed uit ziet.  We kozen voor een Ucrete CS10 in lichtgrijze kleur die perfect past en naadloos aansluit bij de rest van het gebouw.”

Ucrete CS is een kleurstabiele, UV-resistente industrievloer met verbeterde vlekbestendigheid en met alle Ucrete voordelen.

Ucrete CS, Eenvoudig te reinigen, perfect in gebruik

Cruciaal bij het plaatsen van de vloer, die ongeveer 400 m² beslaat, was de afwatering. Daar durfde het al eens haperen in het vorige pand. Schot: “Maar deze vloer is echt heel onderhoudsvriendelijk. De afwatering werkt perfect. Je spuit het grof vuil af, alles loopt vervolgens naadloos naar de afvoergoten. Dan nog even met de schrobmachine erover en hij is weer klaar voor gebruik. Allemaal heel gemakkelijk. De vloer is bovendien vloeistofdicht, zodat er zich geen bacteriën kunnen vormen. Wat we ook enorm appreciëren is zijn slipweerstand. De vloer wordt eigenlijk nooit echt glad. Belangrijk in onze branche.”

Meer informatie over Ucrete vindt u hier.

 

Bron: Master Builders Solutions - partner FoodPro Network

Laatste nieuws