Redefine Meat heeft grootse internationale plannen

REHOVOT - Redefine Meat bericht over twee benoemingen in de top van het bedrijf. Edwin Bark is aangesteld als algemeen directeur voor de regio Europa, Midden-Oosten & Afrika en Adrian Sagman gaat aan de slag als directeur Verkoop en bedrijfsontwikkeling. Zij moeten mede invulling geven aan de wereldwijde expansieplannen van het Israëlische bedrijf. Redefine Meat produceert vleesvervangers en maakt daarbij gebruikt van 3D-printers. De eerste producten worden volgende maand gelanceerd. 

Edwin Bark was voorheen onder andere verantwoordelijk voor de divisie plantaardige voeding van Nestlé binnen Europa. Bark heeft 25 jaar internationale ervaring in leidinggevende functies bij verschillende bedrijven. Daarnaast bekleedde hij verschillende commissariaten bij bedrijven binnen de markt voor alternatieve voedingsproducten. Recent was hij betrokken bij het opzetten van een van de grootste fabrieken voor de productie van vleesvervangers in Europa.

Sagman werkte 10 jaar in senior business- en marketingfuncties voor Unilever Food Solutions binnen Europa. Daar was hij verantwoordelijk voor het creëren van bedrijfsstrategieën voor nieuwe en bestaande voedingsproducten op internationaal en lokaal niveau. Sagman heeft ook 13 jaar ervaring in het managen van export en verkoop in de voedingsindustrie, onder andere in de functie van export directeur voor de Strauss Group, de grootste voedingsproducent in Israël.





Laatste nieuws