Redefine Meat heeft grootse internationale plannen

14-10 13:29 | bron: FoodPro Network Belgium

REHOVOT - Redefine Meat bericht over twee benoemingen in de top van het bedrijf. Edwin Bark is aangesteld als algemeen directeur voor de regio Europa, Midden-Oosten & Afrika en Adrian Sagman gaat aan de slag als directeur Verkoop en bedrijfsontwikkeling. Zij moeten mede invulling geven aan de wereldwijde expansieplannen van het Israëlische bedrijf. Redefine Meat produceert vleesvervangers en maakt daarbij gebruikt van 3D-printers. De eerste producten worden volgende maand gelanceerd. 

Edwin Bark was voorheen onder andere verantwoordelijk voor de divisie plantaardige voeding van Nestlé binnen Europa. Bark heeft 25 jaar internationale ervaring in leidinggevende functies bij verschillende bedrijven. Daarnaast bekleedde hij verschillende commissariaten bij bedrijven binnen de markt voor alternatieve voedingsproducten. Recent was hij betrokken bij het opzetten van een van de grootste fabrieken voor de productie van vleesvervangers in Europa.

Sagman werkte 10 jaar in senior business- en marketingfuncties voor Unilever Food Solutions binnen Europa. Daar was hij verantwoordelijk voor het creëren van bedrijfsstrategieën voor nieuwe en bestaande voedingsproducten op internationaal en lokaal niveau. Sagman heeft ook 13 jaar ervaring in het managen van export en verkoop in de voedingsindustrie, onder andere in de functie van export directeur voor de Strauss Group, de grootste voedingsproducent in Israël.





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
02 dec JBS wordt grootaandeelhouder van Spaanse kweekvleesproducent
02 dec Bierprijs omhoog in het nieuwe jaar
02 dec Duvel: de beste vloer voor het beste bier (video)
02 dec Foodmerken zien brood in mukbang
01 dec Nederlanders openen Belgische Jumbo in Bree
01 dec Avebe verhoogt productie van aardappeleiwit flink om te voldoen aan de marktvraag
01 dec FrieslandCampina Ingredients biedt eerste plantaardige producten aan
01 dec Traceerbaarheidsuitdagingen voor producenten van sauzen en dressings
01 dec SGS Digicomply (video)
30 nov Rabobank: 'Voedselprijzen blijven hoog in 2022'
30 nov Ook Sainsbury's opent eerste kassaloze winkel
30 nov ADM rondt overname van Sojaprotein af
30 nov “Wat eten we morgen?” Fevia lanceert nieuwe duurzaamheidsroadmap van de Belgische voedingsindustrie
30 nov Delino een mosterdgele vloer op maat van elke saus (video)
30 nov Whitepaper Allergenenmanagement
29 nov Regelmatig vermoedens van fraude bij handel in kruiden en specerijen
29 nov DSM neemt Noors bedrijf Vestkorn Milling over
29 nov Grote reorganisatie bij Carrefour in Italië
29 nov Schot’s vishandel investeert in de esthetische Ucrete CS vloer van Master Builders Solutions
29 nov Energiebesparing bij verdampen CO2 in de voedingsindustrie?
26 nov Startup Next Gen Foods wil met Tindle Europese markt veroveren
26 nov Whitepaper: Global Food and Beverage Industry Trends and Strategic Insights 2021
26 nov Vion zet volgende stap en blijft CO2-uitstoot aanzienlijk verlagen
26 nov Naleving van wet- en regelgeving in de voedingsmiddelenindustrie
26 nov Verzegel je maaltijden met een etiket! (video)
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
Advertentie
uw banner hier?