Een tijd- en kostenbesparende manier om verpakkingsmachines te kopen

22-08 06:05 | bron: FoodPro Network Belgium

STRAELEN - Op zoek naar een bepaald merk verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelen- en drankenindustrie? Online veilinghuis Industrial Auctions heeft het allemaal. Deze maand worden bijvoorbeeld veel verpakkingsmachines aangeboden op hun aanstaande veiling in Straelen. Machines zoals een Multivac-etiketteermachine of metaaldetector inclusief rejector, Liebel Wäge und Sortiertechnik weeg- en sorteerstation, verschillende Ermatec verpakkingsmachines, Carpentier Verpackungsmachinen dozenopzetmachine, een traysealer van G. Mondini Spa, maar ook een breed aanbod van vacuümpompen en transportbanden zijn vertegenwoordigd op de veiling. Een highlight op deze veilingen is de Weber slicer lijn - eerder gebruikt voor vleesverwerking - bestaande uit een Weber slicer, checkweigher, verdeelband en inclusief 3 extra messen en transportbanden. Hoe dan ook, de moeite waard om het online aanbod te bekijken.

Voor geïnteresseerden wordt een kijkdag georganiseerd om alle machines met eigen ogen te bezichtigen en te inspecteren. Ons team staat deze dag voor u klaar om u te helpen en om u al uw vragen te beantwoorden. Bezoek de veilingpagina voor alle informatie over de kijkdag, de sluitingsdatum of om alle kavels te bekijken.

Online veiling machines voor de voedingsindustrie in Straelen (DE)

 

Industrial Auctions BV

www.Industrial-Auctions.com

Industrial Auctions is een internationaal opererend online veilingbureau gespecialiseerd in het business to business veilen van machines, inventaris en goederen. Industrial Auctions heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het organiseren van veilingen gericht op de voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Met een jaarlijkse toename van veilingen in heel Europa en een wereldwijd netwerk bewijst het online veilingbureau zich waardevol voor de sector.

Veilen in opdracht van gerenommeerde bedrijven en merken

Sinds hun bestaan ​​hebben ze veilingen georganiseerd voor vele gerenommeerde bedrijven zoals FrieslandCampina, Nestlé, COOP, Vion Food Group, Refresco, 2 Sisters Food Group en veel meer. Van complete verwerkingslijnen voor groenten, fruit, zuivel, vlees en vis maar ook duizenden losse kavels zoals snijmachines, thermoformers, metaaldetectoren, hygiënestations enz. De meeste van deze machines zijn gemaakt door bekende merken; Handtmann, Seydelmann, Treif, Bizerba, Multivac en Marel zijn een kleine selectie van de online aangeboden machines.

Registreer in 4 eenvoudige stappen

Industrial Auctions wil dat u op een bijzondere en inventieve manier deelneemt aan een door het bedrijf georganiseerde online veiling. Door vertrouwd te raken met hun manier van werken, hun ongedwongen sfeer, hun hoge betrokkenheid en enthousiasme, maakt het aannemelijk dat een samenwerking meer dan de moeite waard is. Een registratie is eenvoudig gemaakt, vind de machine waar uw bedrijf naar op zoek is, plaats uw bod, win, betaal en haal op.

Registreer vandaag

Klantvriendelijkheid

Het logistiek team staat altijd op locatie met voldoende mankracht om te helpen bij het laden van de machines op de ophaaldagen. Ontmanteling en transport moeten door de koper worden geregeld, maar op verzoek kan Industrial Auctions dit tegen een meerprijs organiseren.

Bekend worden met Industrial Auctions

Geïnteresseerd en bereid om het online veilingbureau te leren kennen? U bent van harte welkom om het bedrijf te bezoeken op hun hoofdkantoor in Eindhoven (NL) of tijdens een kijkdag op een van hun veilingen. Bezoek voor alle veilingen en hun complete machineaanbod www.Industrial-Auctions.com  of stuur voor meer informatie een e-mail naar: info@industrial-auctions.com

 

Bron: Industrial Auctions - partner FoodPro Network
Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
18 sep Britten hamsteren champagne en bier uit angst om droog te staan tijdens feestdagen
18 sep Voedingsmiddelen leveren aan Tesco? (whitepaper)
18 sep Britse voedingsindustrie voelt gevolgen Brexit
18 sep Advanced Food Microbiology online courses
17 sep 'DSM overweegt bod op voedingstak Dupont'
17 sep Kweekvlees mogelijk over twee jaar in de schappen
17 sep Van niche naar mainstream – hoe overbrug je de kloof?
17 sep De QBIF voor kwaliteitsmanagers start op 18 februari 2020
16 sep Nestlé, Carrefour en IBM starten blockchainproject (video)
16 sep Heineken: 'Zonder goede data kunnen klanten onze producten niet verkopen.'
16 sep Edeka Zurheide – Welt des Genusses
13 sep Nestlé opent onderzoeksinstituut voor verpakkingen van voedingsmiddelen
13 sep Wereldwijde spelers in voedselveiligheid zien certificatie als ‘paspoort voor handel’
13 sep Bekijk de recalls in de voedingsindustrie (EU) de afgelopen maand
13 sep Voedselveiligheid houdt levensmiddelenfabrikanten alert op de kwaliteit van hun perslucht
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Spotlight
advertentie
uw banner hier?