Een creatieve kijk op de voedingsprocessen vanuit de technologie sector

SINT-MARTENS-LATEM - De Vlaamse industrie en meer bepaald de voedingssector is in beweging. Air Liquide en haar partners nemen het ​initiatief​ om de motor van de ‘triple Helix*’ draaiend te houden.

 

Air Liquide en haar partners organiseren een inspirerend event vanuit innovatie met een culinaire toets in het aangenaam kader van de Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem.

 

De rode draad in het eerste event is Operational, Excellence, Duurzaamheid & Kwaliteit.

 

Programma

 

·         16u30: Registratie en ontvangst met koffie

 

·         17u00: Visie van Air Liquide op de voedingssector door Director Food-Pharma Air Liquide

 

·         17u20:

 

o    GEA: ​Belang van temperatuurscontrole tijdens processing (mengers, cutters, …)

§  Willem Prinssen – Product Manager Meat Treatment

§  Harry van Beers – Product Expert Preparation

§  Bob Taylor – Air Liquide Group International Senior Expert Food

o    ICS: ​Temperatuurscontrole in de logistiek (van samples tot afgewerkte producten)

§  Coen Dielissen – General Manager

o    PROFEX: ​Optimalisatie van reststromen

§  Kristof Bol – Bestuurder

o    Air Liquide: ​Behandelen van proces- en afvalwater

§  Rudy Lamond – Air Liquide Technology Center – Growth Leader Gas in Liquids

 

·         19u00: Aperitief aan de boorden van de Leie

 

·         19u30: 5 gangendiner in de Orangerie van de Auberge waarbij de gastsprekers van tafel wisselen

 

·         21u30: Netwerkborrel

 

·         Einde: 22u30

 

Nota: Veiligheid is voor Air Liquide de eerste bekommernis. De Auberge geeft u voor deze gelegenheid de mogelijkheid te logeren aan een voordeliger tarief.

 

Schrijf u hier in

 

*Triple Helix: het samenwerkingsverband industrie – kennisinstellingen – overheid

 

Partners: Gea, ICS Dry Ice Express, Profex, Air Liquide