Een creatieve kijk op de voedingsprocessen vanuit de technologie sector
SINT-MARTENS-LATEM - De Vlaamse industrie en meer bepaald de voedingssector is in beweging. Air Liquide en haar partners nemen het initiatief om de motor van de ‘triple Helix*’ draaiend te houden.
Air Liquide en haar partners organiseren een inspirerend event vanuit innovatie met een culinaire toets in het aangenaam kader van de Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem.
De rode draad in het eerste event is Operational, Excellence, Duurzaamheid & Kwaliteit.
Programma
· 16u30: Registratie en ontvangst met koffie
· 17u00: Visie van Air Liquide op de voedingssector door Director Food-Pharma Air Liquide
· 17u20:
o GEA: Belang van temperatuurscontrole tijdens processing (mengers, cutters, …)
§ Willem Prinssen – Product Manager Meat Treatment
§ Harry van Beers – Product Expert Preparation
§ Bob Taylor – Air Liquide Group International Senior Expert Food
o ICS: Temperatuurscontrole in de logistiek (van samples tot afgewerkte producten)
§ Coen Dielissen – General Manager
o PROFEX: Optimalisatie van reststromen
§ Kristof Bol – Bestuurder
o Air Liquide: Behandelen van proces- en afvalwater
§ Rudy Lamond – Air Liquide Technology Center – Growth Leader Gas in Liquids
· 19u00: Aperitief aan de boorden van de Leie
· 19u30: 5 gangendiner in de Orangerie van de Auberge waarbij de gastsprekers van tafel wisselen
· 21u30: Netwerkborrel
· Einde: 22u30
Nota: Veiligheid is voor Air Liquide de eerste bekommernis. De Auberge geeft u voor deze gelegenheid de mogelijkheid te logeren aan een voordeliger tarief.
*Triple Helix: het samenwerkingsverband industrie – kennisinstellingen – overheid
Partners: Gea, ICS Dry Ice Express, Profex, Air Liquide