Starbucks-topman wil bestellingen versnellen en menu inkrimpen

bron: FoodPro Network
De topman van Starbucks ziet verschillende veranderingen voor zich om de resultaten van de koffieketen te verbeteren. Zo heeft Brian Niccol, die nog maar kort leiding geeft aan het bedrijf als doel gesteld om drankjes binnen vier minuten aan klanten te serveren. Hij wil bovendien het aanbod van eten en drinken op het menu verkleinen.
Niccol heeft ook beloofd dat Starbucks meer gaat doen om het fastfoodgehalte van de keten te verminderen, bijvoorbeeld door in meer filialen koffie in keramieken mokken te schenken. Ook komen er vaker pennen waarmee barista's mokken kunnen personaliseren en een bar waar klanten zelf melk en suiker aan hun drankjes kunnen toevoegen.
Starbucks kampt met een dalende omzet. Dat komt onder meer doordat klanten minder besteden vanwege de hogere prijzen.
Bron: ANP
Laatste nieuws
-
25 apr Nestlé wil koffieteelt verduurzamen
-
25 apr Hoe een ERP voor voedselproductie de 6 belangrijkste stappen in de productie van producten vergemakkelijkt
-
24 apr Nestlé profiteert van prijsverhogingen
-
24 apr PepsiCo rekent op hogere kosten door importheffingen Trump
-
24 apr Minder omzet Unilever door verkoop merken
-
24 apr Omzet Danone stijgt
-
24 apr Dit zijn de BRCGS, IFS en FSSC 22000 opleidingseisen
-
24 apr De minder bekende voordelen van ERP-software voor de levensmiddelenindustrie belichten
-
23 apr Aantal bestellingen Just Eat Takeaway neemt af
-
23 apr Nestlé investeert in onderzoek naar klimaatbestendigere koffieteelt
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan