Snel en duurzaam een industrievloer plaatsen of renoveren in de voedingsindustrie

De productie draaiende houden kan een uitdaging zijn in de voedingsmiddelen- en drankenindustrie, terwijl er tegelijkertijd een constante behoefte is aan uitbreiding en renovatie. Als de industrievloer schade vertoont, kan dit grote uitdagingen met zich meebrengen voor het waarborgen van hygiëne, voedselkwaliteit en productiviteit.

 

Het is belangrijk – zowel economisch als duurzaam – om te kiezen voor een robuuste industrievloer die bestand is tegen de zware eisen van de voedingsindustrie, zodat deze jarenlang meegaat. Maar het is zeker zo voordelig om te kiezen voor een vloer die snel kan worden geplaatst. Als er reparaties aan de vloer moeten worden uitgevoerd, wil men een minimale verstoring van de omliggende productie. Dit betekent dat reparaties zo snel mogelijk moeten plaatsvinden, terwijl de productie doorgaat, zonder dat voedsel wordt aangetast door bijvoorbeeld geuren.

 

Wij nodigen u graag uit voor een webinar over de keuze van de optimale industriële vloeroplossing, voor uw nieuwbouw- of renovatieproject, die zowel snel te plaatsen als duurzaam is. We gaan dieper in op:

 

  • De uitdagingen van het plaatsen van vloeren in de voedingsindustrie
  • Hoe een juiste vloerkeuze deze uitdagingen kunnen overwinnen
  • Hoe uw productiviteit kan worden verbeterd

 

Deze webinar gaat door in het Engels, is gratis en duurt slechts 45 minuten.

 

Schrijf u hier in voor deze webinar op woensdag 6 april 15.00 – 15.45.

 

 

Bron: Master Builders Solutions - partner FoodPro Network