WUR-Webinar: Geeft Artificial Intelligence antwoord op Agrifood uitdagingen?

In deze uitdagende tijden is het belangrijk om onze Agrifood sector concurrerend te houden op de wereldmarkt. Biedt AI echte antwoorden voor een wereld waarin het belang van digitaal werken enorm is toegenomen?

 

In een gratis webinar, op 11 mei, staat dit onderwerp centraal. Het webinar is een initiatief van de Wageningen Agrotechnology & Food Sciences Group in samenwerking met Wageningen Academy. Dr. Rutger Vlek en dr. ir. Henk Wensink, beide van Food Informatics Wageningen Food & Biobased Research, delen hun inzichten, kennis en praktijkvoorbeelden. Daarnaast zal Gustaaf Haan MSc, van organisatie Questionmark ook de kritische kanttekeningen benoemen bij AI.

 

Het webinar is interessant voor mensen die zich in de agrifood en/of transportsector bezighouden met vernieuwde mogelijkheden om (processings)data om te zetten naar allerlei toepassingen die processen in de levensmiddelenhandel en –industrie efficiënter en effectiever maken. Direct na het webinar is er de mogelijkheid om via het netwerkcarrousel in contact met andere deelnemers en/of de sprekers te komen.

 

Schrijf je in!