Hygiënerichtlijnen voor machines in de voedingsindustrie
03 feb 2021 06:01
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
BRUSSEL - Het belang van een professionele aanpak omtrent hygiëne in de voedingsindustrie kan niet genoeg benadrukt worden. Dit omdat zelfs betrekkelijk kleine tekortkomingen verstrekkende gevolgen kunnen hebben. Mensen kunnen ernstig ziek worden of zelfs overlijden.
Gezien de risico’s voor de volksgezondheid is het volstrekt logisch dat de Europese Unie strenge regels hanteert met betrekking tot hygiëne in de voedingsindustrie.
Laatste nieuws
-
19 apr Hogere prijzen en volumes bij Danone
-
19 apr Cacaoprijzen breken records
-
19 apr Unilever zwakt duurzaamheidsdoel voor plastic af
-
19 apr Activistische aandeelhouders eisen gezonde voeding van Nestlé
-
19 apr Cacaoboeren gaan in Brussel protesteren tegen lage prijzen
-
19 apr Colruyt krijgt goedkeuring voor overname 54 Match- en Smatch-winkels
-
19 apr Hoe planningssoftware voor voedselproductie zorgt voor consistent succes op 3 fronten
-
18 apr Greenyard neemt ijsjesfabrikant Crème de la Crème over
-
18 apr Worst uit het lab valt in de smaak bij eerste proeverij in Europa
-
18 apr Meer omzet bij Sligro
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan