Webinar Aptean & Microsoft: De impact van technologie op operationele efficiëntie en financiële veerkracht in de foodindustrie

23-05 06:03 | bron: FoodPro Network Belgium

ETTEN-LEUR - Wat zijn kostenbesparende maatregelen? Waar zijn efficiëntieverbeteringen mogelijk? Waar kun je risico’s beperken en waar kun je kansen benutten om groei te stimuleren? Dit zijn kritieke business vragen die ontstaan als gevolg van de huidige externe marktdruk en economische onzekerheden waar voedings- en drankenbedrijven mee te maken hebben. Bedrijven zoeken daarom naar manieren om dat te compenseren met interne efficiëntie en financiële veerkracht.

Ontdek meer over de meest effectieve strategieën, tijdens een webinar op donderdag 8 juni met Joris Kolff van Aptean en Giel Cuijpers van Microsoft.

We gaan uitgebreid en specifiek in op deze vragen:

  • Hoe je operationele voordelen en flexibiliteit kunt behalen door modernisering van je bedrijfsprocessen
  • De mogelijkheden die het Microsoft platform biedt om risico’s te beperken, kosten te besparen en kansen te benutten
  • Wat nieuwe technieken, zoals AI, kunnen betekenen voor productiebedrijven in de F&B sector

Met het Microsoft Dynamics 365 cloud platform als basis heeft ieder bedrijf realtime beschikking tot informatie in een veilige en altijd up-to-date omgeving. Food & Beverage functionaliteit zorgt daarnaast dat voedsel- en drankenbedrijven specifieke processen kunnen stroomlijnen om onder andere kosten te besparen en afval te verminderen door efficiëntie op de werkvloer.

Hoe zorg je voor een toekomstbestendig bedrijf, zelfs als de markt uitdagend is? Ontdek het tijdens het webinar op 8 juni om 10.00 uur. Inschrijven kan hier.

 

Bron: Aptean - partner FoodPro Network





Uw nieuws hier? neem dan contact met ons op

Geef een reactie
Je moet inloggen om te kunnen reageren.
Heb je nog geen account, maak dan een account aan


Laatste nieuws
22 sep 2024: Wat staat er hoog op de agenda van de voedingsmiddelenindustrie?
22 sep Hoe maakt ERP lotnummertracering voor voedsel- en drankenbedrijven beter beheersbaar?
22 sep In 8 stappen naar een goede Food Safety Culture
21 sep Carrefour doet overname in Spanje
21 sep IDC-perspectief: hoe Amalthea AI inzet om de opbrengsten en winstgevendheid te verbeteren
21 sep Deliveroo investeert in duurzame verpakkingen
20 sep België moet vele miljoenen innen van multinationals na taksvonnis
20 sep Jumbo wil naar 50 winkels in België
20 sep 5 strategieën om voedselverspilling te verminderen met een voedingmiddelen specifieke ERP-oplossing
20 sep Antibacteriële verpakking werkt minder goed voor vetter vlees
19 sep Frankrijk en Duitsland willen krimpflatie verbieden
19 sep Nieuwe topstructuur FrieslandCampina
19 sep Voedselverspillingsgedrag veranderen met informatie over houdbaarheid op verpakkingen
19 sep Hoe ERP-oplossingen helpen bij het aanpakken van de grootste uitdagingen in de vleesindustrie
19 sep Van land naar klant (video)
18 sep Oekraïne stapt naar WTO om landbouwconflict met EU-landen
18 sep Pilot van Nestlé zet cacaoschillen om in koolstofarme meststof
18 sep Verkoop champagne daalt na piek tijdens lockdowns
18 sep EU laat Oekraïens graan weer toe in ruil voor maatregelen Kyiv
15 sep Carrefour waarschuwt klanten voor krimpflatie
15 sep Pieter Pot vraagt klanten opnieuw te investeren
15 sep Eerste Europese aanvraag tot goedkeuring kweekvlees
15 sep Het verbeteren van voorraadbeheer in de bakkerijsector
15 sep Vion wil emissievrij zijn in 2045
14 sep Van Loon Group neemt Q-group over
Spotlight
Spotlight
Het FoodPro netwerk
FoodPro Network verbindt professionals in de voedingsindustrie met elkaar. Word ook onderdeel van FoodPro Network!
Advertentie
uw banner hier?