Nestlé introduceert KitKat ontbijtgranen

LONDEN - Nestlé wil in het Verenigd Koninkrijk het merk KitKat ook gaan benutten voor de verkoop van ontbijtgranen. De smaak is verwant aan die van de chocoladerepen. Dat meldt Nestlé via de Britse website en via Twitter.

"Gemaakt in samenwerking met het chocoladeontwikkelingsteam, behoudt de ontbijtgranen de essentie van de geliefde originele chocoladereep. De krokante cornflakes zorgen voor de heerlijke smaak van chocolade en wafel, waar trouwe KitKat-fans zeker van zullen genieten", aldus Nestlé in het persbericht.

De nieuwste toevoeging aan het portfolio van Nestlé Cereals is gemaakt met een coating met melkchocoladesmaak en is een bron van vijf vitaminen, calcium en ijzer.

Sarah Fordy, Head of Marketing bij Cereal Partners UK & Ireland: "We zijn verheugd om de samenwerking tussen Nestlé Cereals en KitKat aan te kondigen. "Deze opwindende nieuwe ontbijtgranen leveren een heerlijke smaak van KitKat en zijn ontwikkeld om tegemoet te komen aan consumenten die op zoek zijn naar een af ​​en toe toegeeflijk ontbijt, dat kan worden genoten als onderdeel van een uitgebalanceerd dieet."

De lancering van het product is gepland in april. Over een verdere uitrol naar andere landen wordt niets gemeld.





Laatste nieuws