Webinar | Duurzaamheid gaat het verschil maken in de voedings- en drankensector | Spreker Rabobank
16 mrt 2023 06:05
bron: FoodPro Network Belgium
bron: FoodPro Network Belgium
De aandacht van de consument gaat steeds meer uit naar duurzamere voedingskeuzes. Echter, het optimaliseren van uw duurzaamheidsstrategie gaat niet over één nacht ijs. Het verduurzamen van uw bedrijfsprocessen helpt om kosten te drukken, maar de budgetten hiervoor staan onder druk in deze lastige tijden. Wat speelt er in de sector en hoe duurzaam wilt en moet u zijn als voedings- of drankenbedrijf*?
Op 22 maart om 15.00 uur bespreken we dit onderwerp uitgebreid tijdens een webinar samen met Marcel Lambregts van de Rabobank. U ontdekt meer over:
- Wat duurzaamheid nu eigenlijk is
- Op welke manieren duurzaamheid kan worden ingezet als concurrentievoordeel
- Hoe u uw strategie kunt optimaliseren voor een duurzamer productie- en distributieproces
- Hoe technologie waarde toevoegt om het verschil te maken
Inschrijven of meer informatie over het webinar? Bekijk het hier.
Bron: Aptean - partner FoodPro Network
Laatste nieuws
-
23 apr Reorganisatie bij Milcobel: 130 banen op de tocht
-
23 apr Producten van Danone, Dr. Oetker, Jacobs Douwe Egberts en Mondelez weer verkrijgbaar bij Jumbo
-
23 apr PFAS en voeding: een informatief webinar
-
23 apr Cadbury is grootste voedingsmerk in Verenigd Koninkrijk
-
22 apr Omzet en winst van Lactalis namen toe in 2023
-
22 apr Franse supermarkten moeten klanten informeren over krimpflatie
-
22 apr Sky News: flitsbezorger Getir weg uit Nederland, VK en Duitsland
-
19 apr Hogere prijzen en volumes bij Danone
-
19 apr Cacaoprijzen breken records
-
19 apr Unilever zwakt duurzaamheidsdoel voor plastic af
Praat mee
Heeft u al een account? Dan kunt u
Inloggen
Heeft u nog geen account? Maak dan een account aan